Prima pagină » BZI LIVE » LIVE VIDEO – TOP MUZICAL! Dialog de zile mari, rememorări și povești dintr-o carieră artistică de spectacol prin lume alături de Radu Zaplitnîi, instrumentist și producător de acordeoane – FOTO

LIVE VIDEO – TOP MUZICAL! Dialog de zile mari, rememorări și povești dintr-o carieră artistică de spectacol prin lume alături de Radu Zaplitnîi, instrumentist și producător de acordeoane – FOTO

12 sept. 2021, 15:10,
în BZI LIVE

Luni, 13 septembrie 2021, incepand cu ora 15.00, in Studioul BZI LIVE este programata o editie interesanta plina de rememorari si povesti dintr-o cariera artistica de spectacol prin lume alaturi de Radu Zaplitnîi (originar din Republica Moldova), instrumentist si producator de acordeoane. Acesta, in 1994, după ce a absolvit Conservatorul din Cluj, a plecat în Italia. A lucrat o perioadă la Veneția, apoi a cutreierat o bucată de glob, dar în cele din urmă s-a reîntors în Peninsula italică. Cântă la acordeon de peste 25 de ani și a facut acest lucru și pentru turiștii care alegeau o plimbare cu gondola pe apele venețiene.

Acum se afla la Iasi si continua mai departe cu pasiunea si talentul sau sa incante publicul cu acordeonul fiind si singurul producator din România a acestui instrument fabulos. Despre universul muzical, pasiune si talent, momente importante din cariera, intalniri cu mari artisti si personalitati pe plan international, proiectele artistice si culturale derulate sau pe care le are in plan, „secretele” manuirii acordeonului vor fi alte puncte abordate cu Radu Zaplitnîi. Ganduri, idei, ce inseamna sa realizezi acordeoane, concertele avute, realitati din arta si muzica contemporana vor face parte din completarea acestei editii BZI LIVE.

Urmăritorii noștri pot adresa întrebări la rubrica comentarii, accesând www.bzi.ro sau, în direct, pe http://www.facebook.com/cotidianul.bzi. Emisiunile BZI LIVE au un real succes, fiecare producție media strângând zeci de mii de vizualizări.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *