Prima pagină » BZI LIVE » LIVE VIDEO – TOP EXCLUSIV! Ediție BZI LIVE specială alături de Victor Ponta, fost prim-ministru și lider PRO România

LIVE VIDEO – TOP EXCLUSIV! Ediție BZI LIVE specială alături de Victor Ponta, fost prim-ministru și lider PRO România

22 ian. 2023, 11:56, 1 ,
în BZI LIVE
LIVE VIDEO - TOP EXCLUSIV! Ediție BZI LIVE specială alături de Victor Ponta, fost prim-ministru și lider PRO România

Luni, 23 ianuarie 2023, ora 14.30 este programată o ediție BZI LIVE specială alături de Victor Ponta, fost prim-ministru al țării și lider al Partidului PRO România! Alături de acesta vor fi abordate puncte precum: starea politică națională, dezastrul din economie, controversatele ”Legi ale Justiției”; 2023 a început cu noi taxe, impozite și scumpiri! ce previziuni pot fi făcute, la nivel micro și macroeconomic; cum vede acesta politica fiscală și administrativă derulată de Guvernul României; care ar putea fi măsurile rapide pentru reducerea inflației și a șomajului; pe fondul creșterii ratelor se prevede o scădere a pieței imobiliare și, în consecință, sectoare din economie ar putea fi grav afectate; care ar putea fi soluțiile pentru a reașeza acest segment.

De asemenea, care ar putea fi măsurile utile pentru revigorarea zonei de IMM-uri; tendințe pentru economia României: cum va fi acest an pe bursă, în agricultură, infrastructură, retail, industria alimentară, bănci sau asigurări; poate fi o soluție redresarea economică prin demararea unor mari proiecte de infrastructură, în România; ce soluții și politici sociale vede Victor Ponta, acum. Astfel, o ediție BZI LIVE de maximum impact și interes pentru public ce merită a fi urmărită!

Urmăritorii noștri pot adresa întrebări la rubrica comentarii, accesând www.bzi.ro sau, în direct, pe http://www.facebook.com/cotidianul.bzi. Emisiunile BZI LIVE au un real succes, fiecare producție media strângând zeci de mii de vizualizări.

Comentarii
  • Intrebari pentru Victor Ponta ; CE STIE DESPRE VANZAREA PADURILOR si DE CE A FOST LA FORTUS cand era in echipa lui Nastase? Acum este pentru Romania inainte pentru cine a fost?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *