Prima pagină » BZI LIVE » LIVE VIDEO – Top analiză, pe cele mai fierbinți și de impact teme ale momentului din România, într-o serie specială și exclusivă a edițiilor BZI LIVE alături de cunoscutul H.D. Hartmann, analist politic, profiler și jurnalist

LIVE VIDEO – Top analiză, pe cele mai fierbinți și de impact teme ale momentului din România, într-o serie specială și exclusivă a edițiilor BZI LIVE alături de cunoscutul H.D. Hartmann, analist politic, profiler și jurnalist

02 oct. 2022, 11:34,
BZI.ro, în BZI LIVE
LIVE VIDEO - Top analiză, pe cele mai fierbinți și de impact teme ale momentului din România, într-o serie specială și exclusivă a edițiilor BZI LIVE alături de cunoscutul H.D. Hartmann, analist politic, profiler și jurnalist

Top analiza, pe cele mai fierbinți și de impact teme ale momentului din România, într-o serie specială și exclusivă a edițiilor BZI LIVE (care debutează luni, 3 octombrie 2022, începând cu ora 14.30) alături de cunoscutul H.D. Hartmann, analist politic, profiler și jurnalist. Punctele atacate în cadrul incisivei și interactivei producții media vor fi:

  1. Recenta vizită a președintelui Klaus Iohannis în Statele Unite ale Americii (SUA) a fost un fiasco având în vedere că nu au fost oferite detalii concrete despre investiții sau despre Visa Waiver pentru cetățenii români?
  2. Este un eșec total programul „Romania Educata”, lansat de Administrația Prezidențială, un exemplu fiind judecata cu „jumătate de măsură” având în vedere că prof. univ. dr. Sorin Cîmpeanu și-a dat demisia din poziția de ministru al Educației (acuzat de plagiat) in timp ce premierul Nicolae Ciuca (acuzat tot de plagiat), rămâne premier?
  3. Ce se întâmplă la RomGaz? Romania și-a dat resursele din Marea Neagra, (prețul e decis la Viena) și, noi, in plina criza energetică trimitem gaz afara)?
  4. Haosul din zona energetică a țării! Noi închidem mine, facem reduceri și nimeni nu se gândește la securitatea energetică a României?
  5. Nu se mai aude nimic despre reformarea serviciilor secrete autohtone! Tara a devenit „placa turnantă a drogurilor”, diverse „interese” străine acaparează resursele rămase și Cătălin Predoiu face Legi ale Justiției la „comanda roșie de la Bruxelles”?
  6. Avem un sistem administrativ public paralizat, „capusat” de clientela politică și incompetenta? Și aici, guvernanții țării au eșuat?
  7. Romania are un sistem de Sănătate, prada „combinațiilor” „șmecherilor” pharma și ai celor care produc materiale și servicii medicale?

Despre toate aceste teme provocatoare și care au in prim-plan probleme grave și endemice ale țării, într-o manieră directă și necenzurata, într-o ediție-dialog BZI LIVE incendiară alături de H.D. Hartmann!

Urmăritorii noștri pot adresa întrebări la rubrica comentarii, accesând www.bzi.ro sau, în direct, pe http://www.facebook.com/cotidianul.bzi. Emisiunile BZI LIVE au un real succes, fiecare producție media strângând zeci de mii de vizualizări.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *