Prima pagină » Magazin » Top 5 cele mai PERICULOASE pozitii sexuale – FOTO

Top 5 cele mai PERICULOASE pozitii sexuale – FOTO

12 sept. 2012, 11:29,
Echipa BZI.ro, în Magazin
a:3:{s:7:"site_id";i:1;s:6:"old_id";i:313542;s:8:"site_url";s:10:"www.bzi.ro";}

Sexul ar trebui sa fie o activitate foarte incitanta si placuta si sub nicio forma nu ar trebui sa-ti provoace dureri.
Unele pozitii sexuale sunt foarte comode si exclud riscul de accidentare, insa sunt si cateva pozitii sexuale pe care nu ar trebui sa le incerci, decat daca vrei sa experimentezi pe pielea ta ce inseamna sa ai febra musculara acuta si dureri de spate. Lumea sexului este plina de ciudatentii si curiozitati, mai ales in materie de pozitii sexuale. Atentie, nu incerca asa ceva acasa, daca nu ai o flexibilitate foarte mare!

1. Pogo Stick
Pogo Stick este una dintre cele mai periculoase pozitii sexuale. Pe langa faptul ca partenerul tau trebuie sa fie puternic, pentru a te putea tine in brate, tu trebuie sa ai un abdomen intens lucrat la sala, ca sa faci fata incordarii muschilor. In timp ce partenerul tau sta in picioare si sare usor, pe tine te impinge de posterior in sus, astfel incat organele voastre genitale opun rezistenta unul contra celuilalt.
Daca vreodata iti trece prin cap sa incerci aceasta pozitie, este bine sa tii cont de faptul ca mai mult ca sigur vei transpira, iar picaturile de sudoare se vor prelinge pe mainile partenerului, care ar putea sa te scape din brate. Ca sa nu mai vorbim despre durerile de muschi care vor aparea.

2. Podul Londrei
Podul Londrei este o pozitie periculoasa nu atat pentru tine, cat pentru partenerul tau, care si-ar putea pierde echilibrul si s-ar putea lovi la coloana sau si-ar putea luxa incheieturile mainilor. Daca, totusi, consideri ca merita sa risti aceasta accidentare, poti incerca pozitia.
Partenerul tau face podul fie de jos, fie din picioare. In momentul in care spatele este arcuit in semicerc, asaza-te deasupra lui, astfel incat sa iti poti sprijini picioarele pe pardoseala.
Aceasta pozitie ofera placere femeii, barbatul fiind ocupat cu mentinerea pozitiei delicate.

3. The Triple Lindy
Doar uitandu-te la imagine, iti poti da seama ca pentru a incerca pozitia Triple Lindy atat tu, cat si partenerul tau, aveti nevoie de foaaarte multa putere si flexibilitate. Tu trebuie sa ai muschii abdominali lucrati intens, astfel incat sa-ti poti alinia corpul pe linia penisului pe tot parcursul partidei.
Stai cu spatele la partenerul tau, cu picioarele departate. Prinde-i bratele deasupra coatelor si lasa-l sa te ridice de pe sol. Prinde-te cu coapsele de soldurile lui, astfel incat sa permiti penetrarea.
Dat fiind faptul ca aceasta pozitie este foarte complicata, amandoi v-ati putea rani, iar penetrarea ar putea fi foarte dureroasa.

4. Piciorul inclinat
Piciorul inclinat este o pozitie foarte dificila in special pentru tine. Daca nu ai suficient de multa rezistenta atunci cand stai pe vine (pe varfuri), mai bine nu o incerca, intrucat ai putea accidenta penisul partenerului.
Daca te tenteaza mult si vrei s-o incerci, roaga-ti partenerul sa stea intins pe spate, cu genunchii flexati, adusi spre piept. Indreapta-i cu grija penisul si asaza-te pe el in timp ce stai pe vine.
Daca iti pierzi echilibrul si calci pe toata talpa sau te dezechilibrezi si cazi, exista riscul sa te accidentezi si sa-ti accidentezi si partenerul.

5. Perechea de clesti
Pentru a incerca aceasta pozitie, trebuie sa aveti putere in brate amandoi.
Stai intinsa jos, pe o parte. Partenerul te ridica usor de mijloc, astfel incat tu ajungi sa te sprijini intr-o mana. Greu de explicat in cuvinte, mai bine priveste poza si minuneaza-te.
sursa: ele.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
25 iulie 2024
25 iulie 2024