Prima pagină » Magazin » TOP 5 alegeri înțelepte pe care să le faci când vine vorba de dormitorul tău
TOP 5 alegeri înțelepte pe care să le faci când vine vorba de dormitorul tău

TOP 5 alegeri înțelepte pe care să le faci când vine vorba de dormitorul tău

21 sept. 2023, 15:06, 1 ,
în Magazin

Pentru fiecare dintre noi, dormitorul este o cameră esențială, fiind locul unde ne odihnim zilnic și alteori doar ne relaxăm citind o carte interesantă. Astfel că, având o asemenea importanță în viețile noastre, acest spațiu trebuie să ne îndeplinească toate nevoile. Dacă și tu îți dorești să faci cele mai bune alegeri când vine vorba de dormitorul tău, atunci ai ajuns unde trebuie. Rămâi aici și citește acest articol în continuare pentru a afla care sunt acestea!

Iată care sunt cele 5 alegeri esențiale pe care le poți face pentru dormitor

  1. Alege culori neutre 

Dacă îți dorești un dormitor care să-ți ofere o atmosferă liniștitoare și relaxantă, atunci optează pentru mobilier, decorațiuni și culori pentru pereți în nuanțe neutre. Câteva exemple în acest sens sunt: bejul, albul, cremul, griul și alte derivate ale acestor culori. Adesea albul este printre culorile cele mai alese, fiindcă oferă oricărei camere senzația de nou și de curat!

  1. Optează pentru lumini ambientale

Atunci când stai în pat și te relaxezi după o zi lungă la muncă, luminile puternice din dormitor sunt greu de tolerat. Așadar, o alegere extrem de bună pe care o poți face, este achiziționarea unor lumini ambientale. Acestea au o iluminare mai blândă și nu te vor deranja deloc atunci când stai în pat și citești o carte. Poți opta pentru o veioză amplasată pe noptiera de lângă pat sau pentru un lampadar cu abajur, care poate lumina mult mai bine. 

  1. Cumpără doar lenjerii de pat calitative

Patul este și el un element important din dormitorul tău. Aici trebuie să ai în vedere numeroase aspecte, de la tipul de lenjerii, până la tipul de saltea pe care îl ai. Atunci când îți cumperi lenjerii de pat trebuie să fii atent la materialul din care acestea sunt realizate. Cele mai bune materiale sunt bumbacul, inul și chiar cocolino. În acest sens, pe patulmeu.ro, vei găsi lenjerii Cocolino și nu numai, ideale pentru a-ți aranja dormitorul. Modelele sunt numeroase, culorile diverse, iar mărimi există pentru fiecare tip de pat!

  1. Nu utiliza parfumuri de cameră

Da, ai citit bine! Nu utiliza parfumuri de cameră, chiar dacă acestea sunt la modă și rafturile din magazinele sunt pline de ele. Deși oferă camerei un miros plăcut, dezavantajele sunt mult mai numeroase. Un astfel de produs îți poate deregla hormonii, îți poate perturba somnul și chiar îți poate provoca probleme respiratorii, mai ales dacă este utilizat în mod constant. O opțiune sigură și mult mai ieftină este uleiul esențial. Acesta poate fi folosit în dormitor fără probleme și în diverse moduri.

  1. Achiziționează un purificator de aer

Fiindcă sănătatea ta trebuie să fie pe primul loc chiar și atunci când dormi, achiziționarea unui purificator de aer este o idee înțeleaptă. Cu ajutorul unui astfel de aparat vei avea siguranța că în fiecare seară, aerul din camera ta este curat și sănătos.

În concluzie, aceste 5 idei menționate de mai sus cu siguranță îți vor fi de mare ajutor. Fă și tu aceste schimbări chiar astăzi și vei vedea cât de mult se va schimba dormitorul tău!

Sursă foto: Unsplash.com

Alătură-te pe WHATSAPP canalului BZI, pentru a fi la curent cu cele mai noi știri
Comentarii
  • Alegerile pentru „dormitorul tau” se termina de multe ori cu nunta ori cu plângere pt viol.
    Unii aleg salteaua cu suflet, alții aleg salteaua cu bani. Fiecare după cât poate 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`