Prima pagină » Magazin » Top 3 fantezii sexuale ale barbatilor in functie de zodie
Top 3 fantezii sexuale ale barbatilor in functie de zodie

Top 3 fantezii sexuale ale barbatilor in functie de zodie

05 sept. 2011, 14:12,
Echipa BZI.ro, în Magazin
a:3:{s:7:"site_id";i:1;s:6:"old_id";i:238231;s:8:"site_url";s:10:"www.bzi.ro";}
Ti-a impartasit cele mai mari fantezii sexuale? In cazul in care nu a avut curajul pana acum, astrele iti dezvaluie dorintele sexuale ale iubitului tau, in functie de zodia lui.
Fecioara (23 august – 22 septembrie) – Nativul din Fecioara este un barbat romantic, cu fantezii mai „cuminti”. Jocuri sexuale precum cel de-a profesoara sexy si elevul care nu si-a pregatit lectia il vor duce la extaz. Îi place sa-si urmareasca partenera in timp ce-si provoaca placere, asa ca nu-l priva de imagini sexy. De asemenea, sexul in public este una dintre marile fantezii, dar va avea nevoie de curaj pentru a o indeplini.
Balanta (23 septembrie – 22 octombrie) – Sexul in grup este fantezia suprema a acestui barbat. Daca esti total impotriva unei astfel de experiente, afla ca aceasta nu este singura fantezie a iubitului tau. Are mii de fantezii, adora sa mangaie trupul unei femei, iar jocurile sexuale in care tu esti legata si el se poate bucura la infinit de trupul tau il vor face sa innebuneasca de placere. Nu uita nici de frisca servita de pe trupul tau. Va fi innebunit de placere.
Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie) – Durere + placere = combinatia perfecta pentru barbatul Scorpion. Adora sa experimenteze, adora practicile sexuale extravagante si vrea sa duca femeia la mai multe orgasme. Fa-l sclavul tau, pedepseste-l si orgasmul este garantat. De asemenea, sexul in trei sau in public il vor incita. 
Sagetator (22 noiembrie – 21 decembrie) – Sagetatorul este un cuceritor innascut si ii place la nebunie sa se joace. Daca te imbraci intr-o uniforma de scolarita sau o asistenta medicala supersexy, il vei da pe spate! Daca esti intr-o relatie cu un barbat Sagetator, stii deja ca are chef de dragoste in cele mai nastrusnice locuri, iar sexul in public este la ordinea zilei.’
Capricorn (22 decembrie – 20 ianuarie) – Nu este cel mai pasional barbat, insa adora sa fie rasfatat in pat. Una dintre mai ascunse fantezii este de a face sex cu femei experimentate, mai in varsta chiar, care sa il initieze in tainele sexului. Îi plac vorbele murdare in timpul partidei de sex si chiar folosirea unor jucarii sexuale. Preia initiativa si ofera-i o noapte pe care sa n-o uite niciodata. 
Varsator (21 ianuarie – 18 februarie) – Tehnicile sado-maso si chiar bisexualitatea sunt idei care ii vor starni placere barbatului Varsator. Acest nativ este mereu dornic sa experimenteze. Sexul oriunde si oricand ii este pe plac, iar daca atunci cand sunteti intr-un club te va invita la toaleta, sigur nu o va face pentru a te ajuta sa iti pudrezi nasul.
Pesti (19 februarie – 20 martie) – Adora sa exploreze trupul unei femei si sa savureze fiecare coltisor, clipa de clipa. Tot ce isi doreste este sa te satisfaca si i-ar placea la nebunie sa fie sclavul tau sexual. Nu uita nici ca reprezentantii acestei zodii adora sa faca sex in sau langa apa, iar o partida de sex in baie sau pe plaja poate fi mai mult decat excitanta.
Berbec (21 martie – 20 aprilie) – Barbatului tau din zodia Berbec ii place la nebunie sa faca pe eroul salvator. Prin urmare, jocurile erotice in care te lasi salvata de el il vor innebuni de placere. Adora provocarile asa ca nu va refuza nici o partida scurta in toaleta unui local. De asemenea, acest barbat adora surprizele. Îmbraca o rochie vaporoasa sau un pardesiu si sopteste-i ca nu porti nimic pe sub si va fi pur si simplu innebunit.
Taur (21 aprilie – 21 mai) – Acest barbat traieste pentru bani, iar jocurile erotice in care el este miliardar iar tu ii faci toate poftele il vor excita la maxim. Un show de striptease sau un masaj erotic ii vor trezi toate simturile.
Gemeni (22 mai – 21 iunie) – Iti plac filmele porno? Acest lucru va fi o incantare pentru el. Afla si ca ii plac jocurile cu tenta sadica sau bisexuala.
Rac (22 iunie – 21 iulie) – Adora sa fie legat, supus, posedat, iar daca esti dispusa sa faci toate astea, va fi incantat peste masura. Ii plac si jucariile sexuale si chiar un partener in plus.
Leu (23 iulie – 22 august) – Prefera femeile supuse, ingenuncheate chiar, si pozitiile in care este mereu deasupra, triumfator. Jocurile sexuale, de tipul stapanul si servitoarea, care sa implice toate acestea sunt mereu pe placul lui.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *