Prima pagină » Stiri si curiozitati » Top 10 povești de groază adevărate. Istorisiri scurte care te vor speria garantat

Top 10 povești de groază adevărate. Istorisiri scurte care te vor speria garantat

01 iul. 2022, 14:14,
în Stiri si curiozitati

Îți plac poveștile de groază? Iată top 10 povești de groază adevărate, care te vor speria garantat. Sunt ideale de citit la un foc de tabără sau la o întâlnire cu prietenii.

În acest articol, ți-am pregătit zece povești de groază, înspăimântătoare și scurte, ideale de rostit în noaptea de Halloween, în jurul unui foc de tabără sau într-o cameră întunecată și cu o lanternă sub bărbie. Vor crea fiori, îi vor îngrozi pe toți, chiar și pe tine, care le vei da glas.

un copil cu o lanterna sub barba

Vor crea fiori, îi vor îngrozi pe toți, chiar și pe tine, care le vei da glas.

Top 10 povești de groază adevărate

1. Am crescut într-o familie care iubea animalele, aveam multe pisici şi câţiva câini, deci sunt obişnuită cu zgârieturile pe parchet şi schelălăitul pe la uşi. Acum este puţin mai dificil să suport sunetele astea, pentru că locuiesc singură şi nu am animale de companie.

2. M-am trezit în miez de noapte, pentru că auzeam un ciocănit în geam. Am crezut că era cineva la fereastră, dar era tot oglinda de la baie.

3. După o zi grea la birou, am ajuns acasă şi am găsit-o pe iubita mea, cu copilul în braţe. Nici nu ştiu ce a fost mai înfricoşător: să-mi văd iubita moartă cu bebeluşul pe care nu a mai apucat să-l nască, sau faptul că cineva mi-a intrat în apartament să-i pună acolo.

4. Nu pot să mă mişc, nu pot să respir, nu pot să aud nimic şi e întuneric tot timpul. Dacă ştiam că o să mă simt atât de rău aici, ceream să mă incinereze.

5. Mi-a şoptit: „Nu pot să dorm” şi s-a băgat sub pătură, lângă mine. Dimineaţa m-am trezit rece şi transpirat, cu mâinile înfipte în rochia în care fusese îngropată.

6. M-a întrebat de ce respiram aşa greoi şi zgomotos în somn. Nu respiram deloc greoi şi nu am sforăit în viaţa mea.

7. Ultimul lucru pe care l-am văzut a fost ceasul care arăta ora 00:07, în timp ce ghearele ei săpau în pieptul meu, cu unghii pline de pământ, iar cu cealaltă mână imi acoperea strigătul. Am sărit din pat ca ars, bucuros că a fost doar un coşmar, dar ceasul era 00:06 şi dulapul a început să scârţâie ciudat.

8. M-am trezit cu o poză cu mine dormind pe telefon. Locuiesc singură.

9. Fetiţa mea nu se opreşte din plâns şi ţipat în miez de noapte. M-am dus la ea la mormânt şi am rugat-o să înceteze, dar nu vrea să mă asculte, pur şi simplu.

10. S-a dus până sus, să verifice dacă fetiţa ei de 8 luni doarme. A găsit geamul deschis şi pătuţul gol.

umbra unei mâini

„Mi-a şoptit: „Nu pot să dorm” şi s-a băgat sub pătură, lângă mine. Dimineaţa m-am trezit rece şi transpirat, cu mâinile înfipte în rochia în care fusese îngropată.”

Bonus: Povestea de groază a bunicului s-a dovedit reală

„Nu știu de cât timp se tot întâmplă asta. Familia mea mai mult ca sigur este îngrijorată. Tot ceea ce-mi amintesc este o poveste veche de la bunicul care ne spunea să nu mergem niciodată în pădurea din sat după ce luna răsărea. În acel moment se lăsă tăcerea, numai în acea pădure se auzea a fi constant o petrecere. Eu crezând că povestea bunicului meu e falsă, într-o seară după ce toți s-au culcat am plecat spre pădure.

Atmosfera era sinistră. Copacii parcă aveau fețe malefice, pline de ură care te priveau din orice colț, pătrunzându-ți în suflet și împietrindu-te. Muzica veselă și ademenitoare, a fost înlocuită de sunete distorsionate, greu de înțeles. Păreau a fi mai multe voci, care vorbeau în același timp, parcă atenționându-te să fugi fără să privești înapoi.

Eu, am continuat să merg în pădurea întunecată și dintr-o dată fără niciun avertisment crengile copacilor s-au închis într-o boltă prin care nu mai pătrundea lumina . Speriat de ceea ce văzusem am vrut să mă întorc, doar că a fost o mică problemă. O creatură monstruoasă, care părea alcătuită din toate coșmarurile mele cele mai negre a scos un urlet demonic și a început să alerge spre mine.

În acel moment am alergat, până am văzut o lumină. Atât de caldă și de mângâietoare. Voiam să mă apropii de ea, dar tunelul devenea și mai lung cu fiecare pas pe care îl făceam. Era clar că, orice a fost în acea pădure, nu avea intenția să mă mai lase să plec.

În cele din urmă, extenuat de la atâtea ore de alergat și cu creatura încă în spatele meu, dau de un conac cu ușile larg deschise. Decid să mă adăpostesc în el, sperând că poate voi scăpa de monstrul ale cărui urlete se auzeau din ce în ce mai tare.

Odată intrat, niciun sunet nu s-a mai auzit. Eram cufundat într-o liniște totală, parcă de mormânt. Ușile conacului se închid în spatele meu cu putere. Încerc să le deschid, dar fără rezultat, umblu prin camerele conacului și deschid ușa fiecărei camere doar pentru a găsi spânzurat un cadavru mutilat și pe perete scris cu sânge următorul mesaj- TU EȘTI URMĂTORUL !

Panicat încep să caut altă cale de ieșire dar nu găsesc nimic. Merg prin conacul întunecat, cu vederea mea adaptată acum la mediu caut o cale de ieșire. După ce deschid ușa, mă trezesc pe același coridor ca cel de dinainte. Merg ce merg, ajung iar la ieșire și se întâmplă din nou la fel. Până la urmă m-am resemnat. Eu nu o să mai văd lumina zilei de acum.

E doar o noapte.”, scrie creepypasta.ro.

o padure intunecata si infricosatoare

„Tot ceea ce-mi amintesc este o poveste veche de la bunicul care ne spunea să nu mergem niciodată în pădurea din sat după ce luna răsărea…”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
08 octombrie 2024
08 octombrie 2024