Prima pagină » Local » Tony da Silva și-a băgat jucătorii în ședință după greșelile făcute în meciul cu Dinamo: „Noi suntem Moș Crăciun în alb-albastru”
Tony da Silva și-a băgat jucătorii în ședință după greșelile făcute în meciul cu Dinamo: „Noi suntem Moș Crăciun în alb-albastru”

Tony da Silva și-a băgat jucătorii în ședință după greșelile făcute în meciul cu Dinamo: „Noi suntem Moș Crăciun în alb-albastru”

14 aug. 2024, 02:00, 3 ,
Petronel Ștefan în Local

Tony a fost supărat după meciul cu Dinamo, deoarece jucătorii săi au făcut două greșeli uriașe la golurile adversarilor. Ieșenii rămân cu patru puncte după patru etape, însă problemele din apărare nu dispar

Poli Iași a remizat în ultimul meci al etapei a 5-a, contra celor de la Dinamo, deși per total a făcut un meci bun. Greșelile uriașe ale lui Samayoa și Todorski le-au asigurat dinamoviștilor un punct din această deplasare. Spectatorii au fost dezamăgiți la final, mai ales că echipa a jucat bine, însă în apărare au fost probleme.

Tony da Silva, supărat pe jucătorii săi după meciul cu Dinamo

În secunda 22, Samayoa a făcut un fault în propriul careu și a oferit un penalty adversarilor. Practic, Poli Iași a început meciul de la 0-1. De apreciat este atitudinea ieșenilor după primirea golului, care au revenit în forță în atac. După trei faze în careul advers, Bordeianu a înscris cu un șut de la peste 25 de metri. La finalul reprizei, Samayoa a înscris după un corner și „și-a spălat păcatele” în fața fanilor. Scorul final a fost stabilit de Todoroski, care a înscris în propria poartă, la o fază în care nu a fost presat de niciun adversar. La finalul partidei, tehnicianul portughez și-a strâns jucătorii pentru a discuta cu ei.

„Un meci spectaculos, patru goluri de la Poli Iași, noi suntem Moș Crăciun în alb-albastru, în fiecare meci dăm cadou la adversari. Fotbalul te pedepsește, intri și în 30 de secunde este penalty, greșeală individuală. Echipa a arătat caracter din punctul meu de vedere. Am făcut o primă repriză de top în care mai puteam da unu sau două goluri în plus. În repriza a doua, noi știam că Dinamo va veni peste noi, le-am zis la băieți să aibă grijă în primele 10 minute. Din păcate încă o eroare individuală ne pedepsește. S-a făcut 2-2 și a fost un meci echilibrat”, a spus Tony da Silva după meci.

Antrenorul recunoaște că a avut mare parte din vină, pentru a lua presiunea de pe umerii jucătorilor, însă greșelile individuale au fost impardonabile.

„Eu sunt cel mai mare vinovat, eu sunt antrenor. Sunt niște lucruri pe care poți să le faci la antrenamente din punct de vedere colectiv, dar sunt și lucruri individuale la care nu ai cum să lucrezi. Când iei penalty în 30 de secunde, cum să muncești asta la antrenamente? Suntem în Liga 1, nu avem timp să îi învățăm lucrurile acestea, ei trebuie să își asume responsabilitatea. Din punct de vedere colectiv, echipa arată bine, Kamberi merita și el un gol la cum a jucat”, a mai precizat antrenorul ieșenilor.

Schimbări în formația de joc

Fanii se gândesc dacă Tony va face modificări în formația echipei și vom vedea nume noi în meciul viitor. Ieșenii vor merge în deplasare la București, pentru a juca cu FCSB, după care vor reveni acasă pentru meciul cu Rapid.

„Momentan, îl avem pe Todoroski și un copil de 18 ani care nu știm dacă este pregătit să joace în Liga 1. Todoroski a greșit la golul doi, însă nu a greșit la primul, niciunul vrea să se întâmple asta. Este lipsă de concentrare. La fiecare meci oferim cadouri, nu putem spune că au făcut adversarii faze bune. Eu sunt antrenor, eu decid cine joacă și cine rămâne pe bancă. Dacă nu ești supărat când ești pe banca de rezerve, înseamnă că nu ești un jucător bun, deoarece trebuie să îmi arate că își doresc să joace”, a transmis portughezul.

Tony a fost furios pe jucătorii săi după meciul cu Dinamo, deși echipa a jucat mai bine decât în alte partide.

Comentarii
  • Lua-ti ba un fundas dreapta ca lumea, caci cu asta pierdem toate meciurile.

    Cred ca si fundasii centrali sunt prea slabi, dar in fine se misca ceva, ceva mai binisor dar tot gresesc si aia.

    Gresesc incontinuu asta e problema, etapa de etapa, iar asta ar trebui sa fie semnal de alarma pentru voi.

    Iarasi ne facem de ras in LIGA 1, suntem ciuca tuturor ?

    Atat merita orasul Iasi la investitiile facute si la asteptarile oamenilor ?

    Sfaiter ocupate tu personal si rezolva treburile astea, pentru ca trec etapele si noi nu castigam, iar din spate vine tare de tot – LIGA 2 –

    Atentie la neatentie !!!!!!!!!!!

  • „Din greșeală în greșeală, spre victoria finală!”

  • Ultras curios

    Bună șmecherie ai făcut Tony ,i-ați surprins de v-ați căcat pe voi !!!!🤣🤣🤣🤣🤣

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`