Prima pagină » Local » Tony da Silva a răbufnit după meciul cu Hermannstadt. Tehnicianul s-a înfuriat pe jucătorii săi după dezastrul de la Sibiu: „Cine nu e fericit, să-și caute echipă”
Tony da Silva a răbufnit după meciul cu Hermannstadt. Tehnicianul s-a înfuriat pe jucătorii săi după dezastrul de la Sibiu: „Cine nu e fericit, să-și caute echipă”

Tony da Silva a răbufnit după meciul cu Hermannstadt. Tehnicianul s-a înfuriat pe jucătorii săi după dezastrul de la Sibiu: „Cine nu e fericit, să-și caute echipă”

02 sept. 2024, 02:00,
Petronel Ștefan în Local

După meciul de coșmar cu Hermannstadt, Tony da Silva a reacționat dur la adresa jucătorilor săi. Dacă până acum i-a apărat, de data aceasta a pus tunurile pe ei

Jucătorii de la Poli Iași au plecat de la Sibiu ținând capul în pământ după ce au pierdut cu 6-2 și ar trebui să rămână așa până vor dovedi că merită să joace în Superligă, în culorile alb-albastru. Scorul a fost unul rușinos, însă atitudinea jucătorilor a deranjat și mai mult.

Tony da Silva s-a înfuriat după meciul cu Hermannstadt

La finalul meciului, tabela a arătat un neverosimil 6-2 pentru gazde. În prima repriză, a marcat pentru Hermannstadt: Balaure (min 3), Deaconu (min 9), Iani Stoica (min 19), Chițu (min 42) și pentru Iași Teixeira (min 45+3). În a doua repriză, a mai înscris pentru gazde Balaure (min 58), Popescu ( min 78), iar pentru oaspeți, Ștefanovici (min 82). După meci, Tony nu a mai rezistat și i-a criticat pe jucătorii săi pentru atitudinea delăsătoare pe care au avut-o și pentru faptul că nu au ascultat indicațiile tehnicianului. Dacă înainte de meciul cu Chiajna se vorbea de zile libere pentru jucători, cu siguranță, acest lucru nu se va mai întâmpla în următoarea săptămână. Fanii nu vor uita prea curând acest meci, iar fotbaliștii vor trebui să le recâștige încrederea.

„De când am venit aici, toată lumea știe că mi-am apărat jucătorii. Astăzi, n-am făcut nimic din ce am pregătit. N-am fost agresivi, concentrați, pare c-am venit aici în vacanță. Astăzi, n-au nicio scuză. Bravo pentru Hermannstadt, o echipă bună. Trebuie să ne schimbăm mentalitatea. Azi am arătat mentalitate mică și nu vreau așa ceva. Cine nu e fericit la Poli, să-și caute echipă! O să am o discuție cu conducerea, n-am venit în România să fur niciun euro”, a spus Tony da Siva, imediat după meci.

Fanii vor să vadă altceva

Suporterii echipei s-au săturat de aceleași discursuri de la o etapă, la alta și vor să vadă altă atitudine din partea fotbaliștilor. Poli Iași a avut o campanie de transferuri mare în această vară, însă după nouă etape, lucrurile nu arată deloc bine. S-a vorbit de lipsa de omogenitate între jucători și condiția fizică, însă etapele trec, iar echipa rămâne în coada clasamentului. La finalul campionatului regulat, riscăm să ajungem, din nou, în aceeași postură ca anul trecut, tremurând pentru un loc care asigură salvarea de la retrogradare. Tony are de lucru în această perioadă, iar el este cel responsabil de modul în care reacționează echipa. Totuși, și jucătorii trebuie să dea dovadă de caracter și că au venit la Iași pentru a lăsa o impresie bună.

Tony da Silva va avea de lucru cu echipa sa după dezastrul din meciul cu Hermannstadt.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *