Prima pagină » National » Toni Petrea şi-a dat demisia. FCSB a rămas fără antrenor

Toni Petrea şi-a dat demisia. FCSB a rămas fără antrenor

25 iul. 2022, 13:51,
BZI.ro, în National

Veşti proaste din fotbalul românesc. Ton Petrea şi-a dat demisia din funcţia de antrenor al echipei FCSB. Tehnicianul în vârstă de 47 de ani a ales să plece după ce echipa pe care o coordona a pierdut cu scorul de 2 la 0 în fața Rapidului.

De asemenea, sezonul a început pentru echipa lui Becali cu două înfrângeri şi o remiză.

FCSB l-a pierdut pe Toni Petrea, după ce şi-a dat demisia

După un dezamăgitor 1-1 cu nou promovata U Cluj în prima etapă, FCSB a pierdut derbiul cu Rapid de duminică seara, 24 iulie 2022, cu scorul de 2-0 din SuperLiga (fosta Liga 1).

De asemenea, şi Gigi Becali a confirmat despărțirea de Toni Petrea după înfrângerea cu 2-0 suferită în Giulești.

„El m-a sunat aseară (n.r. duminică) și mi-a zis că pleacă. Am zis să vorbim azi, să nu vorbim la cald. El mi-a zis că dacă echipa nu joacă, înseamnă că am eu o problemă. A zis că dacă se întâmplă ceva, de ce să aibă el pe conștiință necalificarea. El pleacă acum! Eu i-am zis să stea, dar a zis că nu mai vrea. Deocamdată nu am înlocuitor. Am vorbit cu Vali Argăseală, 30 de zile putem să stăm fără antrenor. Și așa, situația care este…Ce-o fi o fi. Mihai Pintilii dacă are voie să stea, să stea”, a transmis Gigi Becali, la ProArena.

Vă aducem aminte că Anton Petrea se afla la cel de-al doilea mandat la FCSB, după cel din sezonul 2020-2021.

Antrenorul a venit pe banca tehnică a formației bucureștene în luna noiembrie a anului 2021, atunci când l-a înlocuit pe Edi Iordănescu.

În următorul meci, FCSB o va întâlni joi, 28 iulie 2022, de la ora 20:30, pe Saburtalo Tbilisi în manșa retur contând pentru turul doi preliminar din Conference League. Gruparea din Georgia s-a impus cu 1-0 pe propriul teren.

Ce reacție a avut Gigi Becali, după ce Toni Petrea și-a dat demisia

Gigi Becali, patronul FCSB, a avut o primă reacție după ce Toni Petrea și-a dat demisia din funcție de antrenor al echipei bucureștene. De asemenea, latifundiarul a menționat că momentan îl interesează să salveze echipa.

“Acum pe mine mă interesează să salvez ce pot salva, nu să vorbesc de Toni Petrea şi de jucători. Ce am spus am spus. Acum avem un meci joi la care trebuie să ne concentrăm pentru că dacă nu ne calificăm eu trebuie să iau nişte măsuri să vedem ce jucători să plecem îi las liberi să plece, să văd ce mai pot să recuperez şi ce pot să fac. Mă concentrez numai pe ăsta, pentru calificare. Joi să putem să mai avem şanse la grupe. Dacă nu ne calificăm în grupe eu încep operaţiunea de retragere. Să dea Dumnezeu să ne calificăm şi să nu mă retrag. Dar dacă nu ne calificăm, încep operaţiunea”, a spus latifundiarul Gigi Becali.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *