Prima pagină » Cancan » Toni Iuruc, despre Simona Halep după ce sportiva a avut câștig de cauză la TAS

Toni Iuruc, despre Simona Halep după ce sportiva a avut câștig de cauză la TAS

07 mart. 2024, 08:00,
B, , h, , în Cancan

Când a aflat despre decizia Tribunalului de Arbitraj Sportiv (TAS) în cazul Simonei Halep, Toni Iuruc, fostul soț al acesteia, a manifestat o atitudine distantă și rezervată.

Simona Halep a obținut o victorie importantă la TAS, fiind suspendată doar pentru nouă luni, după ce pedeapsa inițială de patru ani impusă de ITIA a fost redusă.

Toni Iuruc, fostul soț al sportivei, a avut și el o primă reacție la această decizie.

Toni Iuruc, despre Simona Halep după decizia luată de TAS

Toni Iuruc a manifestat o atitudine distantă și rece când a aflat verdictul primit de Simona Halep de la Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS). Afaceristul a făcut prima sa declarație, exprimându-și bucuria pentru fosta sa soție, care va putea reveni pe terenul de tenis mult mai devreme decât se anticipa inițial.

Cu toate acestea, Iuruc a manifestat o atitudine rezervată în ceea ce privește situația profesională a Simonei Halep, afirmând că nu are de gând să facă comentarii despre „viața profesională a doamnei Halep”.

Firește, această atitudine distantă a provocat interes în rândul publicului, care așteaptă cu nerăbdare orice reacție sau comentariu suplimentar din partea fostului soț al campioanei.

„Este o veste foarte bună, dar vă rog să mă înţelegeţi că nu aş vrea să comentez despre viaţa profesională a doamnei Halep. Aşa cum am declarat din urmă cu doi ani, eu cred că este o decizie normală. Doamne ajută! Mă bucur pentru ea şi atâta tot. Dar mai mult decât atât, vă rog să mă înţelegeţi, nu am ce să spun. Da, este o normalitate!”, a transmis Toni Iuruc, potrivit  Fanatik.

Toni Iuruc și Simona Halep au încheiat mariajul lor în 2022, la doar un an de la ceremonia civilă. Această hotărâre neașteptată a fost luată înainte de ceremonia religioasă, care era planificată să aibă loc două luni mai târziu.

Simona Halep poate reveni pe teren

Decizia TAS este o veste excelentă pentru Simona Halep, care va putea reveni pe terenul de tenis mai devreme decât se aștepta. Suspendarea redusă îi oferă șansa de a se pregăti și de a participa la competiții importante, inclusiv la Jocurile Olimpice de la Paris din 2024.

Deși suspendarea a reprezentat o perioadă dificilă pentru Simona Halep, sportiva a demonstrat perseverență și determinare în lupta pentru a-și demonstra nevinovăția. Decizia TAS confirmă încrederea în integritatea Simonei Halep și în fair-play-ul din sport.

Revenirea Simonei Halep pe terenul de tenis este așteptată cu nerăbdare de fanii din România și din întreaga lume. Sportiva a demonstrat de-a lungul carierei sale talent, ambiție și dedicare, fiind o sursă de inspirație pentru generațiile de tineri sportivi.

După aflarea deciziei luate de TAS, Toni Iuruc a fost rezervat în declarațiile ce o privesc pe Simona Halep.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *