Prima pagină » Radio » Actualitate » Toma, fiul lui Horia Brenciu, are o poveste de viață emoționantă. Băiatul a împlinit 9 ani de curând

Toma, fiul lui Horia Brenciu, are o poveste de viață emoționantă. Băiatul a împlinit 9 ani de curând

14 iun. 2023, 15:42,
în Radio

Toma, fiul lui Horia Brenciu, are o poveste de viață emoționantă, artistul povestind în urmă cu mai mulți ani cum l-a adoptat. Interpretul și Alice au o singură fiică împreună, însă soția lui Brenciu mai are două fete din alte relații. Horia Brenciu a dezvăluit cu emoție, în 2016, că are un fiu, considerându-l un dar minunat.

Pe 7 iunie, fiul lui Horia Brenciu a împlinit 9 ani, iar părinții i-au dedicat mesaje și filmulețe superbe. Toma nu este fiul natural al lui Alice și al lui Horia, însă este iubit și adorat nespus. Iată povestea emoționantă a lui Toma, unicul băiat al lui Horia Brenciu.

Toma, fiul lui Horia Brenciu, are o poveste de viață emoționantă

Horia Brenciu a povestit cum l-a adoptat pe Toma. El a dezvăluit că mai are un fiu abia în decembrie 2016, de Crăciun, în prima ediţie a emisiunii „Uniplay”, pe care o prezenta atunci la Antena 1, alături de Diana Munteanu.

„Toma este băiatul nostru. Are 2 ani şi 6 luni. Este adevărat că nu l-a purtat Alice în burtă, însă este băiatul nostru din clipa în care a venit pe lume. Este o minune de copil, este inteligent, talentat la cântat şi la fotbal şi extrem de iubitor. Este dragostea noastră şi a tuturor celor care-l cunosc.

Dumnezeu este mare şi ne-a dat acest dar minunat, pe lângă celelalte trei fete. Mina (n.r. – fiica lui şi a lui Alice) şi Toma sunt de nedespărţit, iar Alice stă cu ei aproape tot timpul. Sunt un om bogat şi-i mulţumesc, din tot sufletul meu, lui Dumnezeu pentru comorile mele”, a declarat, fericit, Horia Brenciu.

Toma Brenciu a împlinit 9 ani

Horia Brenciu a publicat pe Instagram câteva poze dedicate lui Toma Brenciu, mezinul familiei, care a împlinit 9 anișori. Și producătoarea TV Alice Dumitrescu, soția lui Horia, a marcat momentul cu un mesaj emoționant pe Instagram, alături de un videoclip cu Toma, la piscină.

„La mulți ani, minune!”, a scris Alice.

Horia Brenciu „a topit” Internetul cu mesajul pentru fiul lui și cu cele 10 poze adorabile.

„E fericirea mea! E băiatul meu! E profesorul meu! E viața mea! E TOMA! Și astăzi e ziua lui! La mulți ani, dragostea lu’ tata!”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *