Prima pagină » Culinar » Retete cu carne » Tocanita din inimi de pui
Tocanita din inimi de pui

Tocanita din inimi de pui

04 mai 2016, 11:27,
în Culinar
a:3:{s:7:"site_id";i:2;s:6:"old_id";i:16667;s:8:"site_url";s:14:"culinar.bzi.ro";}

Ingrediente:

1 kg de inimi de pui
1 ceapa mare
2 catei de usturoi
1 ardei verde
2 rosii
1 lingurita boia dulce
sare
piper negru

Mod de preparare:

1. Spala si taie inimile in doua.
2. Taie marunt ceapa, ardeiul gras si rosiile.
3. Caleste usor ceapa, apoi pune usturoiul maruntit si boiaua. Omogenizeaza.
4. Adauga inimile de pui. Amesteca usor. Acopera vasul cu un capac si lasa sa fiarba vreo ora. Inainte de a opri focul, potriveste de sare si piper.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
03 decembrie 2024
03 decembrie 2024