Breaking News
a:3:{s:7:"site_id";i:2;s:6:"old_id";i:15601;s:8:"site_url";s:14:"culinar.bzi.ro";}
Ingrediente:
900 gr piept de pui
8-10 cartofi
75 ml ulei de maline
2 linguri usturoi pudra
putn piper
6 linguri sos iute
Pentru topping:
450 gr branza Monterey Jack
200 gr bacon gatit si maruntit
100 gr ceapa verde tocata marunt
Mod de preparare:
Incinge cuptorul la 200 de grade Celsius. Amesteca uleiul cu sosul, sare, piperul si usturoiul pudra. Pune cartofii taiati cubulete in mix, apoi scoate-i si transfera-i intr-o tava unsa cu ulei si baga-i in cuptor pentru 20 de minute (la fiecare 10-15 minute amesteca in tava). Intre timp pune carnea de pui in marinata in care au stat cartofii. Cand acestia sunt gata, pune peste ei carnea marinata si baconul. Mai tine tava in cuptor 20-25 de minute. Se serveste cu branza presarata.