Prima pagină » Local » Toate femeile din România vor beneficia gratuit de cea mai modernă metodă de depistare a cancerului de sân. Dr. Tudor Ciuhodaru: „Depistat precoce cancerul de sân e vindecabil”
Toate femeile din România vor beneficia gratuit de cea mai modernă metodă de depistare a cancerului de sân. Dr. Tudor Ciuhodaru: „Depistat precoce cancerul de sân e vindecabil”

Toate femeile din România vor beneficia gratuit de cea mai modernă metodă de depistare a cancerului de sân. Dr. Tudor Ciuhodaru: „Depistat precoce cancerul de sân e vindecabil”

01 oct. 2024, 08:36, 5 ,
Redacția BZI în Local

Dr. Tudor Ciuhodaru a anunțat că toate femeile din România vor putea beneficia gratuit de cea mai modernă metodă de depistare a cancerului de sân. Medicul ieșean susține cu tărie că este vindecabil cancerul de sân dacă este depistat din timp.

„Am reușit. De Ziua luptei împotriva cancerului de sân am o veste bună pentru toate doamnele și domnișoarele din România. Acum puteți beneficia gratuit de cea mai modernă metodă de depistare a cancerului de sân. Spuneți-le și celor care vă sunt aproape acest lucru. Depistat precoce cancerul de sân e vindecabil.
Planul de luptă împotriva cancerului pe care l-am elaborat în comisia BECA a Parlamentului European devine realitate. Până când legea Ciuhodaru (privind predarea educației pentru sănătate în toate școlile din România) va fi adoptată toate femeile din România ar trebui să știe asta:

Tomosinteza sânului (cunoscută şi ca mamografia cu tomosinteză):
1. Este cea mai modernă metodă de depistare și diagnostic a cancerului de sân.
2. Poate diagnostica acest tip de cancer în stadiile incipiente.
3. Această metodă de investigație imagistică este non-invazivă și nedureroasă.
4. Oferă imagini 3D (tridimensionale) prin mobilizarea tubului generator de radiații X în jurul sânului.
5. Va fi asigurată gratuit.

Reţineţi:
1. Cancerul de sân poate apărea la orice vârstă (cel mai frecvent după 50 de ani).
2. Din păcate la fiecare 3 ore o femeie pierde lupta cu viața în România din cauza cancerului mamar nediagnosticat la timp.
3. 3144 de femei și-au pierdut viața în 2022 din cauza acestei afecțiuni.
4. Autoexaminarea lunară a sânilor e extrem de importantă (și iar vorbim despre educația pentru sănătate). Adoptați un stil de viață sănătos: menținerea unei greutăți normale, practicarea de exerciții fizice zilnic, limitarea consumului de grăsimi și de alcool, limitarea consumului de hormoni (contraceptive sau de substituție în menopauză).
5. După 20 de ani e recomandat și un examen clinic la 3 ani și anual după 40 de ani.
6. Societatea Americană de Cancer recomandă efectuarea unei mamografii inițiale la vârsta de 35 de ani și a unei mamografii de screening în fiecare an, după vârsta de 40 de ani. Pentru pacientele tinere ecografia este recomandată ca prima metodă.
7. Depistat precoce cancerul de sân e vindecabil.
Sănătatea se tratează cu măsuri concrete. Sper să susțineți și acest demers. E suficient să transmiteți tuturor doamnelor și domnișoarelor că pot beneficia gratuit și în România de această metodă de diagnostic.
Toate femeile din România ar trebui să ştie asta”, a transmis dr. Tudor Ciuhodaru.

Comentarii
  • HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAAAAAAA!!!!! CIUHODARU SI CANCERUL DE SAN !!!!!
    SALVATORUL OMENIRII!!! CIUHODARU MESIA!!!

  • ARENTIE MARE LA ACEST APARAT. IN USA ESTE SCANDAL MARE DE LA APARATELE ASTEA. STUDIILE ZIC CA APARATELE AR PROVOCA CANCERUL LA SAN DIN CAUZA RADIATIILOR. GASITI INFORMATII PE X SAU TWITTER. ATENTIE!!!

  • christ is king

    ARENTIE MARE LA ACEST APARAT. IN USA ESTE SCANDAL MARE DE LA APARATELE ASTEA. STUDIILE ZIC CA APARATELE AR PROVOCA CANCERUL LA SAN DIN CAUZA RADIATIILOR. GASITI INFORMATII PE X SAU TWITTER. ATENTIE!!!

  • Milioane de femei din Europa și din SUA au fost diagnosticate în ultimii douăzeci de ani cu cancer de sân și au fost operate chirurgical de tumori maligne la sân, au fost supuse unor tratamente medicale cu costuri exorbitante, au fost supuse iradierii ori chimioterapiei și în cele din urmă “au reușit să învingă boala”.
    Ceea ce nu vor ști ele niciodată și nici familiile lor, este că toate aceste paciente nu au avut cancer, diagnosticul a fost unul pus intenționat, mutilarea lor chirurgicală a fost inutilă și tratamentul a fost o farsă sinistră al carei scop a fost acela de a le stoarce de bani. În afara acestor pierderi bănești, uriașul stres și traumatismele psihice prin care milioane de femei și familiile lor au fost silite să treacă sunt crime care nu se vor putea prescrie niciodată.

    Acesta este secretul murdar care face ca industria cancerului să intre pe profit și oncologia să înregistreze “beneficii financiare” atât în spitale cât și în farmacii. Cu ajutorul televiziunilor, medicii oncologi sperie femeile cu amenintarea cancerului la sân și le supun unor tratamente exorbitante și unor operații chirurgicale care în realitate nu sunt decât niște farse.

    Mai mult de 93% dintre femeile care au fost diagnosticate “precoce” cu cancer la sân prin examene mamografice nu au avut niciodată cancer. Aceasta este concluzia studiului publicat în New England Journal of Medicine (NEJM) de către o echipă de medici americani condusă de dr. Gilbert Welch și E. Komen (link aici).

    Publicitatea gretoasă și agresivă prin care femeile sunt îndemnate să-și facă controlul mamografic spunându-li-se că 93% dintre femeile depistate cu cancer incipient la sân sunt salvate, nu este nimic altceva decât metoda prin care milioane de femei sunt mânate de la spate către abatoarele chirurgiei oncologice moderne și operate la sâni fără să fie nevoie de acest lucru, pentru că în realitate nu sunt bolnave de cancer.

    Se exploatează în acest fel teama femeilor, cu profituri fabuloase pentru buzunarele farmaciștilor și chirurgilor.

    De obicei femeile sunt speriate de medici cu următorul prognostic: “Dacă nu faci operatia și nu urmezi tratamentul de chimioterapie în șase luni ești moartă. Dar totul este o minciună. Femeile nu au nimic sau în cel mai rău caz au tulburări hormonale sau noduli benigni la sâni. Spitalele oncologice obțin profituri fabuloase prin vânzarea de medicamente și servicii chirurgicale și de terapie unor femei depistate cu noduli la sâni la controlul oncologic și mamografic. În realitate aceste diagnostice sunt false, femeile nu au cancer și ceea ce li se vinde sunt droguri și servicii medicale inutile. Nici un alt test medical nu a fost promovat cu mai multă asiduitate și agresivitate ca mamografia. S-a mers până acolo încât chiar și femeile sănătoase sunt obligate să se supună controlului mamografic și să-l facă periodic.” (Dr Gilbert Welch – New York Times)

    Totul se rezumă la o escrocherie pură, la o înșelătorie al carei scop este obținerea de bani. Cancerul la sân, ca și cancerul de col uterin au devenit sperietori cu care șarlatanii oncologi amenință femeile presându-le să scoată sume imense de bani pentru cumpărarea de vaccinuri contra cancerului de col uterin sau pentru tratamente contra cancerului la sân. “Depistarea precoce a cancerului la sân” a devenit un cult modern care implică ritualuri aproape mistice.

    Televiziunile sunt parte activă a acestei șarlatanii oncologice și își încasează și ele partea lor de profit emițând zilnic în eter îndemnuri ca femeile să-și faca mamografii sau să se vaccineze contra cancerului de col uterin.

    Femeile care cad în această cursă a morții încep o lungă și înspăimântătoare cură cu tratamente chirurgicale, de chimioterapie și radioterapie care le otrăveste corpurile și din care ies mutilate și distruse psihic. Cele care nu mor și reusesc să supravietuiască sunt considerate că “au învins boala”.

    În realitate nu au învins nimic, pentru că nu au avut niciodată cancer. Diagnosticul de cancer care li s-a pus a fost unul fals.

    Sursa: Mike Adams, Natural News – Traducerea: Marina CALIOPE, UniversulRomanesc.ro. Sursa: https://zestful-naturamasolaris.wordpress.com/2024/05/15/exista-o-publicitate-agresiva-si-virulenta-care-se-face-mamografiei-adica-controlului-la-sani-in-scopul-prevenirii-tumorilor-maligne-secretul-murdar-al-medicilor-oncologi-si-farsa-medicala-care-a-mu/

  • Ai avut sau ai cancer la san??

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`