Prima pagină » Cancan ultimă oră » Toată lumea îl știe pe Firicel din Las Fierbinți, dar iată cum arată cea mai importantă persoană din viața îndrăgitului actor

Toată lumea îl știe pe Firicel din Las Fierbinți, dar iată cum arată cea mai importantă persoană din viața îndrăgitului actor

31 aug. 2022, 23:20,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Toma Cuzin, actorul care îi dă viață lui Firicel din Las Fierbinți se poate declara un bărbat împlinit pe toate planurile. Actorul se mândrește cu fiica sa, Meda, în vârstă de 13 ani. Adolescenta i-a călcat pe urme tatălui ei și este familiarizată cu lumina reflectoarelor.

Firicel este interpretat de actorul Toma Cuzin în serialul Las Fierbinți, difuzat pe PRO TV. Actorul și-a sărbătorit fiica de curând și a postat o imagine cu aceasta pe rețelele de socializare. Meda Cuzin a jucat în filmului „Vânătorul de spirite”, regizat de Dragoș Buliga.

Cum arată și cu ce se ocupă fiica lui Firicel din „Las Fierbinți”

Toma Cuzin este foarte discret atunci când vine vorba despre familia sa și nu vorbeste des despre copiii lui. Firicel din Las Fierbinți are doi copii cu soția sa, Cristina, un băiat și o fată, și se consideră un bărbat fericit și împlinit.

Toma Cuzin îl interpreteză pe Firicel în serialul Las Fierbinți, fiind unul dintre cei mai apreciați actori de la noi din țară. Deși este cunoscut de multă lume, actorul este discret cu viața de familie și rareori vorbește despre copiii lui.

Faimosul actor are un băiat și o fată cu soția sa, Cristina, declarându-se un tată mândru. Fiica sa, Meda îi calcă pe urme actorului. La doar șase ani, Meda a jucat în filmul „Vânătorul de spirite”, regizat de Dragoș Buliga.

Fiica lui Toma Cuzin a împlinit 13 ani

Recent, fiica sa, Meda, a împlinit 13 ani, iar cu această ocazie, actorul a postat pe Instagram o imagine cu fiica sa. De asemenea, celebrul actor a postat un mesaj emoționant.

„La mulți ani, Meda! La mulți ani, fata lu tata! 13 ani… ca ieri. Te iubesc! Să crești, să înflorești, să visezi, să crezi”, a fost mesajul postat de Firicel.

Actorul este căsătorit cu Cristina, de profesie artist plastic, cu care are o relație de la vârsta de 16 ani.

„Am cunoscut-o pe un lac, unde se duceau copiii să facă baie. Am văzut-o şi trei ani n-am mai văzut nimic în faţa ochilor”, povestea actorul într-un interviu, potrivit click.ro.

Toma Cuzin are o poveste de viață ca-n filme

Îndrăgitul actor de film a devenit celebru datorită personajului Firicel, pe care îl joacă în „Las Fierbinți”. A lucrat pe șantier, în mină, a fost dansator la „Doina Gorjului și iubește aceeași femeie de la vârta de 16 ani. Toma Cuzin a avut diferite slujbe pentru a câștiga bani înainte de a deveni actor.

„Am fost dansator la «Doina Gorjului», miner, electrician, agent imobiliar, bucătar, gardă de corp și altele. Am lucrat miner un an și jumătate, după care m-am transferat ca dansator. M-am transferat în interes de serviciu, din funcția de miner, în funcția de balerin”, a povestit Toma Cuzin.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *