Prima pagină » Local » Toată comuna îl plânge astăzi pe tânărul de 23 mort în Congo! Petru Cosmin Samolinschi este înmormântat cu onoruri militare – EXCLUSIV, FOTO

Toată comuna îl plânge astăzi pe tânărul de 23 mort în Congo! Petru Cosmin Samolinschi este înmormântat cu onoruri militare – EXCLUSIV, FOTO

20 iul. 2024, 12:32, 18 ,
în Local

Durere fără margini la căpătâiul lui Petru Cosmin Samolinschi, tânărul în vârstă de 23 de ani, ucis într-un atac cu mortiere în Congo, în data de 15 iunie 2024. Trupul neînsuflețit al băiatului a ajuns în România, în data de 18 iulie 2024. Acesta este înmormântat astăzi.

Apropiații tânărului poartă tricouri cu chipul lui, iar iubita poartă pe umeri uniforma lui militară.

La înmormântare sunt prezenți militarii Batalionului 151 Infanterie „Lupii Negri” din Iași, precum și Horațiu Potra, fost luptător în legiunea străină și angajatorul lui Petru Cosmin Samolinschi.

Iubita tânărului este răpusă de durere și este ținută în brațe de mama sa. Mama tânărului îl strigă într-una “Puișorul lu’ mama , Cosmin!”

Slujba de înmormântare  este oficiată de patru preoți.

Petru Cosmin Samolinschi, tânărul ucis într-un atac cu mortiere în Congo, va fi înmormântat astăzi

Trupul lui Petru Cosmin Samolinschi a fost repatriat la o lună după tragicul eveniment din Goma, RD Congo. Sicriul a fost depus la Biserica „Sf. Gheorghe” din Dorobanț, comuna Aroneanu. Înmormântarea are loc astăzi. Inițial, familia a transmis că tânărul va fi înhumat sâmbătă, 6 iulie 2024. Acest lucru nu a fost însă posibil, deoarece nu a putut fi repatriat.

Motivul este acela că, pe ultima sută de metri, compania aeriană care ar fi trebuit să aducă în țară sicriul cu trupul neînsuflețit al tânărului a anulat zborul.

Dumnezeu să-l odihnească în pace!

Comentarii
  • D-zeu să-l ierte dar spuneți adevărul, omul s-a dus de capul lui să lupte în junglă fiind angajat de un privat care face bani de pe urma tinerilor creduli, batalionul ”Lupii Negri” nu luptă în Congo.

  • De ce onoruri militare, doar n-a murit în misiune, și-a dat demisia din armată pentru mirajul banilor.

  • Chiar așa! De ce onoruri militare?

  • Planul Simion: daca ajung la putere invii toti mortii…matii

  • Dumnezeu sa îl ierte!
    Dacă a fost înmormântat cu onoruri militare, înseamnă ca băiatul asta a murit intr-o misiune a Armatei Romane.

  • Și polițistul din București, mort in Februarie, lucra tot pentru Horatiu Potra și a fost înmormântat tot cu onoruri militare… așa ca nu va mai scandalizati

  • Nu au fost zeci de mii de veterani de razboi inmormantati cu onoruri militare si sunt xacati astia.

  • la asta care cenzurezi comentariile

    sa-ti dau zloboz in git ,tie si familiei tale

  • A omorat oameni acolo. Pentru asta onoruri militare? Scarbele astea de la IPJ si Jandarmerie care aproba onoruri militare pt criminali sa aiba si ei parte de un omor in familie din partea unui cretin de asta sa vada pt cine aproba onoruri.

  • Anonim cenzurat

    Un mercenar face onoare armatei române ? Un prost care s-a uitat la prea multe filme cu Rmbo. Daaaa durere fără margini dar nu pot să spun unde mă doare, toți plâng mai puțin eu .
    Dumnezeu să-i ierte păcatele, a crezut ca numai el și cei ca el ucid fără să-și pună problema ca el poate fi cel ucis.

  • ”Cine ridică sabia de sabie va pieri”

  • S-a dus sa omoare oameni, pentru bani. Mercenar. Stia ca isi risca viata. Cati oameni a omirat intr-un razboi care nu era al lui ? Voia sa faca bani ? Se poate munci si altceva in strainatate. Ma bucur ca a murit.

  • Mobutu Lu Belele

    S-a dus pe pwlă și de-anpwlea !, de acum altu o să-i fwtă femeia în apartamentul cumpărat cu banii plini de singe african !, eroul lu mă-sa !, ca în Congo a fost și a făcut crime și orori fix precum mercenarii Wagner în Ucraina !

    • Asta a luptat impotriva lui Putin , de aia i se fac onoruri militare .
      Femeia lui , ramine cu banii si se fute cu alti fraieri ,pe care o sa- i faca de bani

  • L-au omorît lupii negrii congolezi !, în cercuri restrânse se știe ce fac pe acolo prin africa toți aventurierii mercenari !
    Violează , ucid , masacre , incendieri de sate , execuții sumare , jafuri !, fix viața de criminali nebuni și aventurieri !, cînd sunt prinși sunt și ei executați fără milă !

  • Ce ai căutat în Congo koaie ? Cu ce te ocupai tu pe acolo ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *