Prima pagină » Actualitate » Titus Corlățean acuză o consipirație din partea PNL: Unele DSP-uri din judeţe au băgat în carantină parlamentari PSD
Titus Corlățean acuză o consipirație din partea PNL: Unele DSP-uri din judeţe au băgat în carantină parlamentari PSD

Titus Corlățean acuză o consipirație din partea PNL: Unele DSP-uri din judeţe au băgat în carantină parlamentari PSD

31 aug. 2020, 13:56,
George Cristian în Actualitate

Titus Corlățean, parlamentar PSD acuză o conspiraţie din partea PNL. Conform declaraţiilor făcute de acesta, DSP-urile din mai multe judeţe au băgat în carantină mai mulţi parlamentari PSD în condiţii suspecte.

Într-o intereventie la un post de televiziune, parlamentarul PSD considera că există o direcţie a unor DSP-uri din ţara pentru a limita venirea unor parlamentari din teritoriu în Bucureşti.

Intervenţia acestuia are legătură cu moţiunea de cenzură care va fi votata în Parlament, luni 31 august 2020. Numărul parlamentarilor care vor vota moţiunea de cenzură este la limită, deci orice absentă poate cântări greu în jocul electoral.

Carmen Dan a intrat în izolare după ce mama fostului ministru de Interne a fost confirmată cu COVID

Carmen Dan, parlamentar PSD şi fost ministru de Interne a intrat în izolare după ce mama acesteia a fost confirmată cu COVID. Conform declaraţiilor făcute de aceasta pe o reţea de socializare, fostul ministru în Guvernul PSD va intra în izolare unde va sta 14 zile, deci va lipsi de la moţiunea de cenzură:

„După o săptămână extrem de agitată, cu griji și gânduri de toate felurile legate de starea de sănătate a mamei mele, care în cursul săptămânii trecute a fost testată și ulterior confirmată cu virusul SARS-COV-2, astăzi se conturează a fi o zi de tristă amintire, atât din punct de vedere personal, cât, mai ales, politic.

Confirm astfel zvonurile conform cărora eu astăzi nu voi fi prezentă în Parlamentul României pentru a vota alături de colegii mei pentru moțiunea de cenzură împotriva guvernului Orban. În oricare alte condiții, nu cred că e nevoie să asigur pe nimeni că aș fi fost acolo. O fractură de mână sau de picior, o răceală mai mult sau mai puțin banală sau orice altă problemă de acest gen nu m-ar fi oprit să ajung în Parlament.

Altfel spus, în aceeași zi în care mama a fost confirmată eu am fost testată, iar rezultatul este negativ. Nu am simptome de niciun fel, doar că legea îmi impune să stau în autoizolare, lucru pe care îl voi respecta!”, scrie Carmen Dan pe Facebook.

Moţiunea de cenzură va fi supusă votului luni, 31 august în Parlament

Moţiunea de cenzură va fi citită şi supusă votului luni, 31 august în Parlamentul României. Voturile sunt strânse, iar momentan nimeni nu este sigur pe nicio informaţii. Parlamentarii UDMR, prin vocea liderului Kelemen Hunor au anunţat că, momentan, nu vor spune cum vor vota. Va fi o surpriză.

În altă ordine de idei, PMP, USR şi PMP au anunţat că nu se vor prezenta în cadrul şedinţei din Parlament. Pro România, ALDE şi PSD au declarat în repetate rânduri că vor vota moţiunea de cenzură. În timp ce independenţii şi minorităţile încă nu au afirmat cum vor vota moţiunea de cenzură. Jocul este unul strâns, iar rezultatul este imprevizibil. Totuşi, Măricel Ciolacu a anunţat că moţiunea va trece, iar PSD va avea propunere de premier în persoana lui Leonardo Badea fost deputat şi actual viceguvernator al BNR.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`