Prima pagină » Eveniment-Social » Titularizare 2022: Care sunt posturile disponibile în județul Iași

Titularizare 2022: Care sunt posturile disponibile în județul Iași

17 mart. 2022, 02:00,
Ana Crețu, în Eveniment-Social

Ministrul Educației a actualizat lista posturilor disponibile pentru Titularizare 2022. La Iași au fost afișate listele posturilor complete, cu viabilitatea de cel puțin 4 ani, dar și posturile complete, cu viabilitatea sub 4 ani. Sunt disponibile 45 de posturi pentru nivelul de învățământ liceal, 6 posturi pentru nivelul de învățământ al Palatelor copiilor și 38 de posturi pentru nivelul de învățământ gimnazial

Conform metodologiei, pot deveni titulari candidații care obțin o notă peste 7 la examenul scris de Titularizare. Însă, pentru a deveni titular, pe perioadă nedeterminată, trebuie să existe posturi titularizabile la disciplina la care candidații au susținut examen. Pentru a candida la concursul național de Titularizare 2022, cei interesați trebuie să depună un dosar la Inspectoratul Școlar Județean de care aparțin.

 profesori care sunt evaluati

Ministrul Educației a actualizat lista posturilor disponibile pentru Titularizare 2022

Cum sunt repartizate posturile pentru viitoarele cadre didactice

cursuri aranjate pentru studiu

Sunt afișate 6 posturi pentru nivelul de învățământ gimnazial cu disciplina Biologie disponibile în liceele din mediul rural

La nivelul județului Iași sunt disponibile în total 45 de posturi pentru nivelul de învățământ liceal, 6 posturi pentru nivelul de învățământ al Palatelor copiilor și 38 de posturi pentru nivelul de învățământ gimnazial.

La Colegiul Tehnic ”Ion C. Ştefănescu”, Iași, sunt disponibile 3 posturi pentru nivelul de învățământ liceal. Posturile au o viabilitate de cel puțin 4 ani pentru disciplina Alimentație publică și turism/ Alimentație publică.

Colegiul Național de Artă ”Octav Băncilă”, Iași, are 6 posturi pentru disciplina de Corepetiție, iar alte 4 posturi sunt pentru disciplina de Dans clasic.

La Palatul Copiilor Iași sunt disponibile 3 posturi pentru disciplina Creație confecții, iar alte 2 posturi pentru același nivel de învățământ sunt disponibile la Clubul copiilor, Podu Iloaiei, pentru disciplina Dans popular. Un post pentru disciplina de Autoapărare, care presupune arte marțiale și karate la Clubul copiilor, Târgu-Frumos, acest post fiind în lista locurilor de muncă rezervate incomplet.
Candidații care doresc să ocupe postul de profesor de Educație fizică și sport pot alege din cele 5 posturi valabile, trei fiind pentru mediul urban și două pentru cel rural.

Pentru disciplina de matematică sunt disponibile 4 posturi în cadru Școlilor Gimnaziale din mediul rural și 7 posturi pentru viitorii profesori de Chimie.
Mai sunt afișate 6 posturi pentru nivelul de învățământ gimnazial cu disciplina Biologie, disponibile în liceele din mediul rural.

Există 4 locuri disponibile pentru nivelul de învățământ special (deficiențe grave, severe, profunde sau asociate), două fiind la Școala Profesională Specială ”Trinitas” Târgu-Frumos și un post la Liceul Tehnologic Special ”Vasile Pavelcu”, Iași, și unul la Școala Gimnazială Specială ”Constantin Păunescu”, Iași.

inspectoratul scolar din iasi

În baza Calendarului de Titularizare 2022 doritorii trebuie să transmită situația la inspectoratele școlare

Care sunt principalele aspecte din Metodologia de Titularizare 2022-2023

 o femeie care sta cu spatele cu o foaie in mana pe care scrie centru de examen

În perioada 9-17 mai 2022 pot depune dosare de înscriere pentru titularizarea din 2022 și cadrele didactice a căror reducere de activitate a apărut în perioada martie-mai 2022.

Cadrele didactice pot fi titulare în una sau mai multe unități de învățământ, ori pe două sau mai multe specializări, inclusiv ca urmare a completării normei didactice de predare-învățare-evaluare pe perioada nedeterminată.

La etapele de mobilitate a personalului didactic de predare din învățământul preuniversitar, absolvenții cu diplomă ai învățământului postliceal și universitar au obligația să facă și dovada pregătirii psihopedagogice.

Conform metodologiei, pot deveni titulari candidații care obțin o notă peste 7 la examenul scris de Titularizare. Însă, pentru a deveni titular, pe perioada nedeterminată, trebuie sa existe posturi titularizabile la disciplina la care candidații au susținut examen. Pentru a candida la concursul național de Titularizare 2022, cei interesați trebuie să depună un dosar la Inspectoratul Școlar Județean de care aparțin.

În baza Calendarului de Titularizare 2022, doritorii trebuie să transmită situația la inspectoratele școlare, înregistrarea, analizarea și soluționarea cererilor de concediu fără plată în consiliile de administrație ale unităților de învățământ până la 5 mai 2022.
În perioada 9-17 mai 2022 pot depune dosare de înscriere pentru titularizarea din 2022 și cadrele didactice a căror reducere de activitate a apărut în perioada martie-mai 2022.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *