Prima pagină » National » TIR răsturnat pe DN1. Traficul între Azuga și Predeal se desfășoară cu dificultate
TIR răsturnat pe DN1. Traficul între Azuga și Predeal se desfășoară cu dificultate

TIR răsturnat pe DN1. Traficul între Azuga și Predeal se desfășoară cu dificultate

02 nov. 2020, 09:13,
în National

Trafic restricționat între localitățile Azuga și Predeal după ce un TIR s-a răsturnat pe DN1. În momentul de față se circulă cu dificultate. Din fericire nu s-au înregistrat victime ci doar pagube materiale.

TIR răsturnat pe DN1

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe DN1, la kilometrul 139, între localitățile Azuga și Predeal (județul Brașov), pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de drum, un autotren s-a răsturnat pe partea carosabilă.

Din fericire, în urma evenimentului rutier nu au rezultat victime omenești. Din primele informații, autotrenul era încărcat cu produse electrocasnice. Până la îndepărtarea TIR-ului de pe suprafața carosabilă, circulația se desfășoară pe un fir, alternativ.

Accident rutier grav în urmă cu câteva zile

În urmă câteva zile, un accident rutier grav s-a produs în localitatea ieşeana Leţcani. În accidentul rutier a fost implicat un TIR dar şi două autoturisme. Impactul a fost unul destul de puternic şi a făcut 4 victime. Poliţiştii şi echipaje de prim ajutor sunt prezenţi la faţa locului.

Potrivit Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri, incindentul s-a produs în aceasstă dimineață, în jurul orei 5.00, din cauza vitezei excesive. Autotrenul s-a răsturnat şi s-a pus de-a curmezişul drumului, blocând circulaţia în ambele sensuri. La fata locului au ajuns Politia şi un utilaj de la Drumuri Naţionale. Poliția urmează să stabilească cu exactitate din ce cauză acest TIR s-a răsturnat pe DN1.

Alătură-te pe WHATSAPP canalului BZI, pentru a fi la curent cu cele mai noi știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
18 octombrie 2024
18 octombrie 2024