Prima pagină » Radio » Actualitate » Tinu Vereșezan a devenit din nou tată de băiat. Artistul în vârstă de 46 de ani a organizat un botez de pomină

Tinu Vereșezan a devenit din nou tată de băiat. Artistul în vârstă de 46 de ani a organizat un botez de pomină

26 oct. 2022, 10:23,
BZI.ro, în Radio

Fericire mare pentru Tinu Vereșezan, care la vârsta de 46 de ani a devenit din nou tată de băiat, iubita lui născând luna trecută. Artistul și Gianina i-au organizat băiețelului lor, Vlăduț, un botez de pomină la care au participat 380 de invitați. De menționat că Tinu Vereșezan mai are un băiat, de 19 ani, din prima sa căsnicie.

Fericire mare în viaţa îndrăgitului artist popular Tinu Vereșezan, care a devenit tătic de băiat, pentru a doua oară, la 46 ani. Vlad, copilașul acestuia, a fost creştinat de trei perechi de naşi celebri, iar la petrecerea de botez au participat 380 de invitaţi.

Tinu Vereșezan a devenit din nou tată de băiat

Extrem de discret cu viaţa personală, Ţinu Veresezan trăieşte din nou momente de fericire. După cum spune şi celebra melodie a artistului „vârsta e doar un număr”, la 46 ani acesta a devenit tătic pentru a doua oară. Iubita lui Tinu, Gianina, a născut în septembrie un băieţel, căruia i-au pus numele Vlad. Acesta este cel de-al doilea copil al îndrăgitului artist, deoarece Tinu mai are încă un băiat, de 19 ani, din căsnicia anterioară.

„Pe 10 septembrie a venit micuţul Vladut, l-am creştinat pe 20 octombrie, am făcut botezul la Arad. E o perioadă interesantă din viaţa mea. A fost o bucurie când am aflat că voi fi din nou tătic, a fost neaşteptat. Din păcate, în perioada asta, nu prea apuc să stau pe acasă şi ea se ocupă de Vlăduț.

Botezul l-am făcut la Catedrala din Arad, bebe a fost liniştit, nu a schiţat niciun gest în apă, chiar i-a plăcut. La petrecere am avut 380 de persoane, am vrut să chemăm mai mulţi oameni, însă, capacitatea sălii nu ne-a permis să facem un eveniment mult mai mare. Am avut trei perechi de naşi, domnul ministru Traian Igaș, nașul meu de cununie, pe Florin Ionaș Generalul, şi un prieten de suflet din Arad, pe care îl ştiu de 25 ani, Gabi”, a precizat Ţinu Vereșezan pentru StarPopular.

Tinu Vereșezan mai are un copil

Dincolo de momentele de bucurie prilejuite de venirea pe lume a lui Vlăduț, artistul mărturisește că resimte o arecare tensiune din partea celuilalt copil al său, Marian, băiatul din căsnicia anterioară. Tinu Vereșezan a mărturisit că primul său fiu, Marian, nu a fost chiar încântat de faptul că va avea un frăţior.

„Băiatul cel mare are 19 ani, iar acum a venit al doilea băiat în viaţa mea. Marian, din păcate, nu a fost prea încântat. Pentru că frăţiorul este făcut cu a doua persoană din viaţa mea, nu cu mama lui. Să sperăm că timpul le rezolvă pe toate”, a mai spus Tinu Vereșezan.

Tinu Vereșezan şi frumoasa lui iubită Gianina formează un cuplu de mai mulţi ani. Cei doi nu s-au grăbit să ajungă în fața altarului şi nici nu plănuiesc, dar artistul nu exclude şi varianta de a se recăsători.

„Este iubita mea, încă nu am oficializat nimic. Suntem doar parteneri de viaţă, deocamdată. Posibil să facem şi acest pas, Dumnezeu şi timpul le rezolvă pe toate. Părerea mea e că un act nu te uneşte, nu te ţine legat de nimeni, importantă e înţelegerea în familie”, a mai declarat Tinu Vereșezan pentru sursa amintită.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *