Prima pagină » Sanatate » Tinitus tratament naturist inspirat de pe forum. Din ce plante să pregătești infuzii eficiente?

Tinitus tratament naturist inspirat de pe forum. Din ce plante să pregătești infuzii eficiente?

10 mai 2023, 11:00,
în Sanatate

Nu este neobișnuit ca oamenii din ziua de azi să se confrunte cu fenomenul neplăcut al tinitusului și să caute metode de tratament naturist pe forum. Această patologie, care afectează urechea, se manifestă în moduri diferite – pentru unii provoacă o pierdere a auzului pe termen scurt, alții trebuie să o suporte pentru o perioadă lungă de timp.

Tratamentul tinitusului cu remedii populare este o opțiune care este utilizată împreună cu tratamentul medical. Pentru rezultate optime, specialistul prescrie un program individualizat. Metodele populare sunt utilizate nu numai în combinație cu medicamentele, ci și ca măsură preventivă. De exemplu, dacă există o predispoziție la formarea accelerată a ceară, puteți folosi mai multe remedii.

Tinitus tratament naturist forum. Remedii populare pentru ameliorare disconfortului din ureche

Picăturile de ulei de măsline sunt un remediu excelent pentru această afecțiune. Acestea trebuie puse în canalul urechii înainte de a merge la culcare, apoi acoperite cu un tampon de vată. Dimineața, clătiți bine cu apă caldă.

Picături de ceapă. Pentru a pregăti remediu, o ceapă mare se taie în partea de sus, se face o gaură și se pun acolo semințe de mărar. Se coace totul la cuptor, învelit în folie de aluminiu. Sucul rezultat se pune în urechi, apoi se acoperă cu vată de bumbac.

Spălare cu bicarbonat de sodiu este la fel un remediu excelent. Pentru a pregăti amestecul vei avea nevoie de un sfert de cană și o linguriță de bicarbonat de sodiu, se spală canalul urechii cu o mică clismă. Din cele mai vechi timpuri, coaja de rowan preparată era folosită pentru a calma durerile provocate de tinitus. Se infuzează preparatul zdrobit într-o baie de aburi timp de două ore, se iau trei linguri înainte de masă, timp de o lună.

Tinctură de trifoi se prepară turnând apă clocotită și insistând până când soluția se răcește. Se bea dimineața și înainte de mese, timp de două luni. Infuzie de melisa este la fel de bună. Pentru a pregăti remediul se toarnă peste plantă apă clocotită, remediul este gata într-o oră, se bea de trei ori pe zi, câte o jumătate de pahar.

Recomandări din partea medicilor pentru a preveni dezvoltarea bolii

Pentru a reuși să previi dezvoltarea afecțiunii este bine să urmezi o dietă bună. Mesele tale nu trebuie să conțină alimente cu mult colesterol sau grăsimi. Evitați să mâncați alimente grase, condimentate și afumate. Trebuie consumate produse lactate, fructe și legume bogate în fibre.

Un stil de viață sănătos este soluția pentru a preveni orice boală, nu doar tinitus. Renunțarea la obiceiurile proaste și practicarea de exerciții fizice te vor ajuta să te simți minunat. Procedee generale de întărirea organismului sunt foarte importante.

De asemenea, pentru a te asigura că nu dezvolți nici o afecțiune, vizite periodice la terapeut pentru masaje, băi de întărire și alte proceduri sunt extrem de benefice. Stil de viață relaxat și cumpătat. Viața modernă cu ritm rapid duce la o funcție cardiacă anormală, nervi, stres și depresie.

În cazul în care suferiți de tinitus este necesar un tratament naturist inspirat de pe forum. Acufenele subiacente pot deveni cronice și, prin urmare, zgomotul poate deranja pacientul mult mai frecvent, apărând sporadic. Fără tratament, starea de sănătate nu va face decât să se înrăutățească, iar simptomele vor crește, ducând la retragerea completă a persoanei din societate și la pierderea capacității de muncă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`