Tinere răpite din Galați, găsite într-un hotel din București

Tinere răpite din Galați, găsite într-un hotel din București

19 iul. 2022, 14:33,
BZI.ro, în National

Două tinere care au fost răpite în Galați au fost găsite într-un hotel din București, anunță oamenii legii. Aceșstia au menţionat faptul că la răpire au participat doi bărbaţi, nu patru așa cum se arăta în primul apel la numărul unic de urgență 112.

În martie 2022, la Iași, o tânără a fost răpită din parcarea unui centru comercial. Femeia a fost urcată cu forța într-un Mercedes, iar, după o cursă nebună, a fost salvată de polițiști la Roman

Tinere răpite Galați și găsite într-un hotel din București

Două tinere în vârstă de 24 de ani și respectiv 27 de ani au fost rapitea în cursul serii de luni din Galați. Oamenii legii le-au găsit pe cele două femei într-un hotel din București. Oamenii legii au început să cerceteze faptele şi au stabilit, conform unor surse, că tinerele au fost răpite de doi bărbaţi. Cei doi au fost conduşi la IPJ Galați pentru a fi interogați şi pentru a fi luate măsuri legale:

” La data de 18 iulie a.c., în jurul orei 23.00, Inspectoratul de Poliție Județean Galați a fost sesizat, prin apelul unic de urgență 112, de către o femeie, din municipiul Galați, cu privire la faptul că, în timp ce se afla la domiciliul său, împreună cu fiica sa, de 27 de ani, și o altă tânără, de 24 de ani, în locuință ar fi intrat patru bărbați, care le-au luat pe cele două tinere, împotriva voinței lor și au plecat într-o direcție necunoscută”, informează Poliția Română.

Oamenii legii au deschis deja un dosar penal pentru mai multe infracțiuni printre care şi lipsire de libertate în mod ilegal. Acţiunea a fost realizată cu sprijinul DOS din cadrul Poliției Române, dar şi cu ajutorul Poliției Capitalei. Nu se cunoaște cu exactitate ce urma să se întâmple cu cele două tinere, sau dacă bărbaţii fac parte dintr-o rețea de de proxenitism.

Cazuri dramatice de răpiri și violuri în România

România este, din păcate, una dintre principalele surse europene de carne vie. Anual, din România, în vestul Europei, ajung sute de tinere care sunt traficate. Rețelele de proxeneți sunt vaste și în cele mai multe rânduri protejate la nivel central. În ultimii ani au fost înregistrate mai multe cazuri de răpiri care s-au soldat și cu decesul victimelor. Poate cele mai celebre cazuri sunt cele ale lui Gheorghe Dincă dar și a cetățeanului olandez care a ajuns şi la Iași.

Cotidianul BZI.RO a prezentat imagini în premieră cu cetățeanul olandez  pedofil care a ajuns şi la Iași. În 2016 acesta a stat câteva zile la Iaşi, iar în acea perioadă o fetiţă a fost agresata sexual. Maşina cu care a umblat olandezul pedofil la Iaşi a fost identificată atât de victima, cât şi de o vecină, care a şi anunţat la acea vreme familia. Așadar, în lipsa unor legi și a eliminării complicității instituțiilor statului, cazurile in care două tinere au fost răpite din Galați, se vor mai întâlni în România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *