Prima pagină » Cancan » Tim Robbins şi Graţiela Brâncuşi divorţează după ce s-au căsătorit în secret. Cei doi s-au cunoscut în România

Tim Robbins şi Graţiela Brâncuşi divorţează după ce s-au căsătorit în secret. Cei doi s-au cunoscut în România

29 ian. 2021, 12:15,
în Cancan

Vestea că Tim Robbins şi Graţiela Brâncuşi divorţează a luat prin surprindere showbizul din Statele Unite. Potrivit presei de peste ocean, actorul american a depus actele de divorţ de soţia lui românca, după ce ei şi-au unit destinele în secret în vara lui 2016. Pe Graţiela Brâncuşi ar fi cunoscut-o în România, unde venise pentru o piesă de teatru.

Tim Robbins şi Graţiela Brâncuşi divorţează

Conform dosarelor judiciare obţinute de publicaţia ET, cunoscutul actor a cerut divorţul pe 25 ianuarie la un tribunal din Los Angeles. Vestea i-a uimit pe fanii care nu ştiau că el se recăsătorise, după despărţirea de actriţă Susan Sarandon. Deocamdată, nu se ştie data la care a avut loc ceremonia în cadrul căreia Graţiela Brâncuşi a devenit soţia Tim Robbins.

În vârstă de 62 de ani, el este cu 33 de ani mai mare decât românca, care, potrivit profilului de pe reţeaua LinkedIn, a terminat Universitatea din Bucureşti în anul 2012. Graţiela Brâncuşi are 31 de ani şi este de aceeaşi vârstă cu fiul cel mare al actorului, Jack Henry Robbins. Cel de-al doilea băiat, Miles Guthrie, are 28 de anii, ambii rezultaţi din relaţia de lungă durată cu Susan Sarandon.

Tim Robbins şi Graţiela Brâncuşi s-au cunoscut în România

În 2016, Tim Robbins a participat la Festivalul de Teatru de la Sibiu şi, ulterior, a pus în scena o piesă în Bucureşti. Actorul şi românca s-ar fi întâlnit timp de trei ani, dar nu se ştia că s-au căsătorit. Ei s-au afişat pentru prima dată împreună în februarie 2018, când a avut loc la premiera serialului HBO “Here and Now”. Graţiela Brâncuşi a atras atenţia tuturor în 2019, când a apărut cu un inel cu diamante pe degete.

Tim Robbins s-a despărţit de Susan Sarandon în 2009 şi au doi băieţi împreună: muzicianul Miles Robbins şi regizorul Jack Henry Robbins.

Prezentatoarea Lavinia Tîrzianu a divorţat în secret

Lavinia Tîrzianu, cunoscută prezentatoare de la „Folclorul sub lupa”, de pe Etno TV, a luat o decizie radicală: a divorţat! Nimeni nu ştie, nici măcar apropiaţii, şi aceasta deoarece a făcut-o în mare secret, la notar. Cuplul nu a mai găsit cale de împăcare, aşa că fiecare a luat-o pe un alt drum. Mai mult, se pare că Lavinia ar avea deja o nouă relaţie.

Lavinia Tîrzianu nu a mai ajuns la un consens cu soţul ei, în ciuda faptului că împreună au doi copii, un băiat şi o fetiţă, de patru, respectiv doi ani, aşa că mariajul celor doi s-a încheiat. Aceştia şi-au rezolvat problema în mare secret, la notar, însă viaţa curge mai departe, pentru amândoi. Mai mult, frumoasă prezentatoare a emisiunii de folclor este pe cale să-şi refacă viaţa sentimentală!

Lavinia ar fi în tatonări cu un fost fotbalist, iar apropiaţii lor spun că şansele ca ei să formeze cât de curând un cuplu sudat sunt foarte mari. Unde mai pui că prezentatoarea de 28 de ani s-a prezentat la start cu vizibile îmbunătăţiri fizice: siliconată din cap până-n picioare! A fost pentru prima dată când Lavinia s-a lăsat pe mâna esteticianului, iar rezultatul a fost spectaculos.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *