Prima pagină » Cancan » Tily Niculae, declarații despre divorț: „Totul a durat o săptămână”

Tily Niculae, declarații despre divorț: „Totul a durat o săptămână”

02 dec. 2020, 10:43,
în Cancan

Tily Niculae a oferit primele declarații despre divorț. Actrița împreună cu soțul ei chiar au fost în pragul separării dupe ce intre cei doi se produsese un mare gol. Chiar daca au trecut prin acest moment nefericit din viața unei familii, totul s-a terminat cu bine după ce a mers la câteva ședințe de terapie.

Tily Niculae, declarații despre divorț

După ce între ea și soțul ei se produsese un mare gol, actrița Tily Nicolae avea să dezvăluie că ea a fost chiar în pragul divorțului, Aceasta s-a interest ce înseamnă și ce presupune o asemenea decizie.

Despre aceasta situație nefericita din viață ei despre care nimeni nu știa  Tily Niculae avea să povestească. Aceasta s-a aflat la un pas de divorț, nu în urmă cu mult timp, dar totul avea să se rezzolve după ce a mers la câteva ședințe de terapie. Tily Niculae a povestit tot în emsiuunea ”La Măruță”.

„Totul a durat o săptămână, timp în care m-am interesat ce înseamnă și ce presupune un divorț. (…) Este diferența asta de vârstă (de 10 ani), în care el ia totul cu relaxare.

Ne-am cunoscut când eu aveam 18 ani. M-am căsătorit la 20 și ceva de ani. Ce Dumnezeu să știu? (…) Și aveam senzația că tot timpul pompez doar pentru celălalt și că mie nu mi se reîntoarce nimic. După care au urmat câteva ședințe de terapie în care am înțeles că nu trebuie să-i ceri celuilalt ceva că să fii fericit. Comunicarea este cea mai importantă pe toate planurile. Trebuie să trecem peste bariera de a ne închipui ce crede celălalt. (…) Aveam senzația că între noi se produsese un gol și că el oarecum își trăia toate dorințele, iar eu, din dragoste pentru el, mereu acceptam și niciodată nu mi le îndeplineam pe ale mele”, a povestit Tily Niculae.

Cum a fost cerută în căsătorie

„M-a cerut de ziua mea, la Londra. Țîn minte că eram în metrou și nu știam de ce era atât de agitat. Era nervos pentru că se făceau lucrări la metrou și el închiriase o capsulă doar pentru noi.

Mi-a zis: «Tu stai aici, eu o să alerg pentru că pierdem biletele». Eu nu știam despre ce era vorba. (…) M-a împins când am ajuns, s-au închis ușile și am rămas doar noi cu cea care urma să ne servească. (…) Când am ajuns la 116 metri (…) a scos inelul. (…) Noi ne-am căsătorit de ziua lui, pe 26 martie”, a mai spus actrița.

”M-am interesat ce înseamnă și ce presupune!”

În prezent, Tily Niculae este însărcinată și se bucură de fiecare moment. Asta deoarece, în trecut, a pierdut două sarcini.

„De vreo trei ani, Dragoş şi Sofia mă pistonau să mai avem un bebe în casă. În februarie, m-am trezit şi am ştiut să sunt însărcinată. Aşa a fost şi la Sofie. Am mers la o clinică privată, că să îmi fac analizele de sânge, dar eu ştiam că sunt însărcinată. Era o sarcină mică, la patru săptămâni. La ecografie, mi s-a spus că am un hematom foarte mare şi că am şanse 50-50.

Mi s-a dat tratament, am făcut injecţii în burtă. La şase săptămâni i-am auzit inima, în săptămâna a şaptea am mers iar la ecografie, voiam să mă asigur că totul e bine. În săptămâna a opta a mers din nou la ecografie. Medicul mi-a spus să las telefonul, pentru că filmam, şi am ştiut că i s-a oprit inima… Nu a fost să fie. Nu am căutat motive, am încercat să trec cu uşurinţă, ştiam că le-aş fi făcut Sofiei şi lui Dragoş rău. După chiuretaj am simţit că acolo mi-a rămas inima”, a declarat actriţa, cu ochii în lacrimi”, a mai declarat Tily Niculae.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală - pdf
03 septembrie 2024
03 septembrie 2024