Prima pagină » Cancan » Tily Niculae a ajuns de urgență pe mâinile medicilor: „Sper să nu fie nimic viral” 

Tily Niculae a ajuns de urgență pe mâinile medicilor: „Sper să nu fie nimic viral” 

05 aug. 2021, 12:31,
BZI.ro, în Cancan

Tily Niculae a îngrijorat pe toată lumea, după ce în urmă cu puțin timp s-a confesat fanilor și le-a povestit că se află în spital. Ea a fost nevoită să sunte la serviciul unic de urgențe 112 și să cheme un echipaj de Salvare care să o ducă la spital.

La unitatea medicală, medicii nu au scăpat-o nici măcar o secundă din ochi și i-au făcut mai multe analize și controale ca să afle sursa problemei și să îi prescrie un tratament adecvat.

Tily Niculae, de urgență la spital

Ea a povestit că la primele ore ale dimineții a fost nevoită să cheme ambulanța pentru că se simțea extrem de rău. Vedeta a fost dusă de echipajul de Salvare la cea mai apropiată unitate medicală unde i s-au făcut analize de rutină, dar și perfuzii. Tily Niculae a dezvăluit că s-a mai simțit atât de rău doar atunci când rămăsese gravidă cu Sofia, fiica ei.

„Am visat toată noaptea după perfuzia asta… Ambulanța a venit la 06:20 și mi-a făcut o injecție (mi-am adus aminte când am născut-o pe Soficel, de usturimea de la dexa). Nu m-am simțit wow, cum nu aveau perfuzie, nici ei, nici ambulanțele private… am venit eu după ea.

Aștept rezultatul analizelor și sper să nu fie nimic viral, pentru că nu-i pot feri pe micuți acasă. Deja ar fi mult prea târziu… Mi-a mai fost așa rău o singură dată în viața mea, când eram gravidă cu Sofia și eram la Barcelona.

Am schimbat biletele de avion și am ajuns tot la perfuzie”, a dezvăluit Tily Niculae, pe rețelele de socializare în urmă cu puțin timp.

Actrița Tily Niculae se luptă cu o boală fară leac

În vârstă de 31 de ani, Tily Niculae a vorbit despre una dintre cele mai negre perioade din viața sa. Actrița a pierdut o sarcina gemelară în 2016, la ceva timp după ce a apărut în viață ei frumoasa Sofia.

„A doua sarcină era de gemeni. Am pierdut două sarcini în aceeași zi din viața noastră, la un an distanță, în ziua căsătoriei noastre. Mi-a spus un terapeut o chestie foarte interesantă. Copiii noștri sunt tot ai noștri și cei născuți, și cei nenascuti. Deci, eu nu consider că fiica mea nu are sau nu a avut frați. I-am spus soțului meu că nu vreau să fac o obsesie din asta, nu îmi doresc să ajung la obsesie și mă bucur enorm că Sofia a venit pe pământ și face cât 100 de copii”, a povestit Tily Niculae într-o emisiune tv.

Deși inițial a încercat să ascundă afecțiunea de care suferă, Tily Niculae a decis să vorbesca public despre problema ei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *