Prima pagină » Cultural » Tili Niculae și Dragoș Popescu au un mariaj fericit. Ce spune îndrăgita actriță despre cel mai greu moment din viața de cuplu

Tili Niculae și Dragoș Popescu au un mariaj fericit. Ce spune îndrăgita actriță despre cel mai greu moment din viața de cuplu

27 sept. 2022, 08:26,
BZI.ro, în Cultural

Celebra actriță Tili Niculae și soțul ei, Dragoș Popescu, au un mariaj fericit. Cei doi formează unul dintre cele mai discrete cupluri din showbiz-ul autohton și apar destul de rar în lumina reflectoarelor. De când s-a retras din actorie, Tili Niculae se dedică familiei sale și se bucură din plin de rolul de mamă. Iată ce spune îndrăgita actriță despre cel mai greu moment din viața de cuplu.

Tili Niculae și Dragoș Popescu au o căsnicie fericită

Tili Niculae, actrița din celebrul serial ,,La bloc”, s-a retras de ceva vreme din lumina reflectoarelor și se bucură din plin de viață alături de soț și de cei doi copii ai săi. Vedeta are o familie frumoasă și se declară o femeie împlinită pe plan personal. Dincolo de cariera de succes în actorie și televiziune, Tili Niculae a trecut prin momente extrem de grele în căsnicie.

Cu toate acestea, artista a trecut peste situațiile dificile din mariaj și este mai fericită ca oricând alături de partenerul ei de viață, Dragoș Popescu. Cei doi au sărbătorit anul acesta 12 ani de căsnicie, iar vedeta a postat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare.

„În urmă cu 12 ani trăiam una dintre cele mai fericite zile din viața mea. Nu știu cum, de ce, dar mereu mi-am dorit să mă căsătoresc! Am știut din prima că el va fi soțul meu, tatăl copiilor. (…) Eram un copil. Când mă uit la poze mă gândesc și spun despre Tily de atunci: Cât curaj, câtă determinare, credință și câtă bucurie! Au trecut 12 ani de când am intrat în biserică mireasă.

12 ani de atunci, 16 ani de când sunt zile bune, zile mai puțin bune, doi copii pe care ni i-am dorit, un motan și multe amintiri pe care Popescu le ține minte. (…) Sper să am puterea și determinarea să nu obosesc, nici eu, nici el, să ne ținem de promisiuni și de acest parteneriat în cuplu.”, a mărturisit actrița.

De viața de familie se bucură din plin și prezentatoarea de știri Diana Enache de la Pro Tv. Aceasta are doar cuvinte de laudă pentru soțul ei și se mândrește cu băiețelul său superb. Și sora Deliei, Oana Matache, are un mariaj fericit, însă este extrem de discretă și își ține familia departe de ochii curioșilor.

Ce spune frumoasa actriță despre suferințele din viața de cuplu

Deși are o căsnicie longevivă și fericită, Tili Niculae a dezvăluit că nu au lipsit din viața de cuplu momentele tensionate, certurile și provocările. În urmă cu 4 ani, vedeta a fost la un pas de divorț, însă după câtecva ședințe de terapie și discuții nenumărate cu soțul ei, actrița și-a salvat căsnicia.

,,Totul a durat o săptămână, timp în care m-am interesat ce înseamnă și ce presupune un divorț. (…) Este diferența asta de vârstă, de 10 ani. El ia totul cu relaxare. Ne-am cunoscut când eu aveam 18 ani. M-am căsătorit la 20 și ceva de ani. Ce Dumnezeu să știu? (…) Și aveam senzația că tot timpul pompez doar pentru celălalt și că mie nu mi se reîntoarce nimic.

După care au urmat câteva ședințe de terapie în care am înțeles că nu trebuie să-i ceri celuilalt ceva ca să fii fericit. Comunicarea este cea mai importantă pe toate planurile. Trebuie să trecem peste bariera de a ne închipui ce crede celălalt. (…) Aveam senzația că între noi se produsese un gol și că el oarecum își trăia toate dorințele, iar eu, din dragoste pentru el, mereu acceptam și niciodată nu mi le îndeplineam pe ale mele.”, a declarat aceasta.

În prezent, Tili Niculae radiază de fericire alături de soțul ei și se bucură din plin de rolul de mămică. Frumoasa vedetă are un mariaj longeviv și se mândrește cu familia sa frumoasă. Deși s-a retras din lumina reflectoarelor, Tili Niculae se dedică proiectelor sale artistice și își surprinde fanii de fiecare dată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *