Prima pagină » Actualitate » Tiger Woods a fost operat de urgență după accidentul rutier pe care l-a avut – FOTO, VIDEO

Tiger Woods a fost operat de urgență după accidentul rutier pe care l-a avut – FOTO, VIDEO

24 feb. 2021, 07:41,
George Cristian în Actualitate

Tiger Woods a fost supus unei intervenții chirurgicale după ce a suferit „mai multe răni la picioare” într-un accident de mașină din Los Angeles. Departamentul de poliţie din Los Angeles a explicat, într-o reacţie oficială că a răspuns la un accident în care a fost implicat un singur autoturism care s-a răsturnat. Autoturismul a suferit pagube majore

Tiger Woods este un jucător de golf, campion de 15 ori. În vârstă de 45 de ani acesta a trebuit să fie extras din maşina cu ajutorul pompierilor şi a paramedicilor. Același șerif adjunct al LA a explicat faptul că Tiger Wood este viu şi conştient.

Tiger Woods a fost implicat într-un accident rutier grav

În cursul zilei de 23 februarie 2021, Tiger Woods a fost implicat într-un accident rutier grav în Los Angeles. Americanul a fost dus cu o ambulanță la Harbour-UCLA Medical Center din West Carson, California.

Agentul lui Woods, Mark Steinberg, a confirmat că a intrat în sala de operaţie, marți și va oferi detalii despre rănile sale. Woods a fost la Riviera Country Club din Los Angeles în weekend ca gazdă a turneului Genesis Invitational.

Într-o declarație a Departamentului Șerifului din județul LA, se spune că a răspuns la prăbușirea „la granița Rolling Hills Estates și Rancho Paloş Verdeş”, marți dimineață, ora locală.

La o conferință de presă ulterioară, șeful departamentului de pompieri din LA, Daryl Osby, a spus că Woods a fost extras din SUV-ul de lux Genesis GV80 din 2021 cu ajutorul unui bar halligan și al unui topor. El a adăugat: „Înțeleg că sunt răni grave la ambele picioare. Nu au fost alte leziuni care să pună viața în pericol.”

Villanueva a spus că mașina lui Woods „a traversat divizorul central până la punctul în care s-a prăbuşit, la câteva sute de metri distanță” și „asta indică că mergea cu o viteză relativ mai mare decât în ​​mod normal”.

El a adăugat: „Cu toate acestea, deoarece este în pantă, se înclină și se curbează, zona respectivă are o frecvență mare de accidente. Nu este neobișnuit”.

El a spus că mașina a lovit o bordură, un copac și s-a rostogolit de câteva ori.

Care este starea de sănătate a lui Tiger Woods

„Am fost în legătură cu managerul său și nu vor să spun nimic în legătură cu starea lui. Tot ce știm este că este o stare gravă ca urmare a accidentului”, a adăugat el.

„Capătul frontal a fost distrus în totalitate, barele de protecție – totul a fost distrus. Au fost desfășurate airbag-uri.

„Din fericire, interiorul era mai mult sau mai puțin intact, ceea ce i-a dat un fel de pernă pentru a supraviețui ceea ce altfel ar fi fost un accident fatal”.

Adjunctul Carlos Gonzalez, de la Departamentul Șerifului din județul LA, a fost primul la fața locului și a spus că Woods nu era în stare stă stea pe propriile picioare după accidentul rutier.

El a spus că Woods purta centura de siguranță și că era „încă calm și lucid” când i-a spus numele.

„Este foarte norocos că domnul Woods a reușit să iasă din viață”, a adăugat el, conform bbc.com

Cine este Tiger Woods

TIger Woods este cel mai cunoscut jucător de golf din SUA. Ani la rândul a fost cel mai bogat sportiv din lume. Jucătorul de golf a devenit cunoscut după ce a câştigat tot ce s-a putut în sportul pe care îl practică. Totuşi, acesta s-a făcut cunoscut şi pentru viaţa extrasportiva. De exemplu, în 2010 a fost internat într-un spital pentru că era dependent de sex. Clinica la care a fost internat se numeşte Pine Grove Behavioral Health and Addiction Services center din Hattiesburg şi este cunoscută pentru tratamentul pe care îl oferă în asemenea situaţii.

După un scandal mediatic în care numele celui mai bine plătit sportiv din lume a fost asociat cu numeroase presupuse amante, Tiger Woods a recunoscut, în 2010, că i-a fost infidel soţiei şi că a decis să-şi întrerupă carieră pe o perioadă nedeterminată, pentru a se dedica familiei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *