Prima pagină » Cancan » Tiberiu Argint, iubitul Andreei Bălan, are o soră celebră. Sonia Argint Ionescu lucrează în televiziune de peste 20 de ani

Tiberiu Argint, iubitul Andreei Bălan, are o soră celebră. Sonia Argint Ionescu lucrează în televiziune de peste 20 de ani

12 mai 2021, 14:44,
BZI.ro, în Cancan

Tiberiu Argint este de un an iubitul Andreei Bălan și dacă inițial relația lor a fost destul de mediatizată acum pare să fi intrat într-un con de umbră. Dacă iubiții anteriori ai jumătății blonde a treupei ANDRE făceau parte din showbiz, Tiberiu face notă discordantă. Fiind mai puțin cunoscut în lumea mondenă, acesta este un antreprenor de succes. Cu toate acestea, este fratele unei cunoscute realizatoare TV – Sonia Argint Ionescu.

Chiar dacă procesul de divorț dintre Andreea Bălan și George Burcea încă nu s-a finalizat, cei doi și-au refăcut viețile. Astfel, George Burcea trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Viviana Sposub, asistenta de la „Lumea vorbește”. Cât despre Andreea Bălan, interpreta urmează să aniverseze primul an de relație cu iubitul ei Tiberiu. Culmea însă, între actualul și fostul Andreei Bălan sunt destule asemănări și puncte comune. Ambii sunt înalți, slabi și bruneți, doar domeniul de activitate fiind diferit. Mai mult, până la relația cu Andreea Bălan, Tiberiu era o prezență mai puțin cunoscută în lumea mondenă.

Tiberiu Argint – carte de vizită

Iubitul Andreei Bălan este director de vânzări la „Bang&Olufsen”, o companie daneză de lux care proiectează și produce aparate audio, televizoare și telefoane. După cum singur se descrie, este un tip înalt și slab, uneori amuzant, deseori visător, dar foarte silitor. Mai mult, Tiberiu Argint și-a urmat și pasiunea pentru arhitectură, el având și o afacere în domeniul designului de interior.

Relația cu Andreea Bălan pare destul de serioasă, drept dovadă că la scurt timp după ce s-au afișat împreună, Tiberiu le-a cunoscut pe fiicele iubitei sale. Și totuși, multă vreme cei doi s-au ferit de ochii lumii consumându-și iubirea în locuința lui Tiberiu, situată pe Șoseaua Nicolae Titulescu. Potrivit unor surse, Andreea Bălan purta perucă atunci când mergea la iubitul ei pentru a nu fi recunoscută.

Mai precizăm că Tiberiu Alexandru s-a născut în București, la 19 octombrie 1984, a urmat Colegiul de Arhitectură, definitivându-și studiile cu Facultatea de Arhitectură. Așadar, ținând cont că este necăsătorit până acum, tânărul este o partidă bună mai ales că până la această vârstă a realizat așa multe proiecte de succes.

Sonia Argint Ionescu, sora mai mare

Tiberiu, cunoscut și drept „Mr. Silver”, este fratele cunoscutei realizatoare de la TVR – Sonia Argint Ionescu. Aceasta urmează să împlinească 40 de ani în decembrie și lucrează la postul public de televiziune din 2000. Atunci, în urma unui casting desfășurat la școala germană, Sonia a fost aleasă pentru a prezenta emisiunea în limba germană. Apoi a moderat emisiunea „Toţi împreună”, pe TVR 2 şi pe TVR Internaţional. A mai prezentat emisiunea în limba germană „Akzente”, de la TVR1. Iar din aprilie 2013, Sonia este gazda emisiunii „Vreau să fiu sănătos”, tot pe TVR1. Sonia Argint Ionescu, care este mama a doi copii, a cochetat în tinerețe și cu modellingul. În ultima vreme însă ea și-a dezvoltat o pasiune mai veche, și anume bijuteriile handmade. Astfel, ea a început să aibă succes și cu afacerea dezvoltată din acest hobby, iar colierele realizate de ea sunt foarte apreciate.

Ce spune Andreea Bălan despre nuntă

Recent, Andreea Bălan a fost întrebată de Dan Capatos, în emisiunea Xtra Night Show, dacă se întrevede la orizont o nouă nuntă. Ea a răspuns că deocamdată încă nu poate fi vorba de așa ceva între ea și Tiberiu, deoarece încă nu s-a finalizat divorțul. Totuși, ea se vede căsătorită în viitor.

„Trăiesc prezentul. Nu îmi mai fac planuri în viața personală, sunt discretă, nu îmi mai expun relația cum am făcut până acum și o trăiesc pentru mine și mai departe mă las surprinsă. Am zis că mă văd căsătorită. Nu există nicio nuntă în viitorul apropiat. Nu se poate legal deocamdată. Sunt tânără și depinde de persoana pe care o întâlnești”, a declarat Andreea Bălan.

În altă ordine de idei, relația cu Tiberiu Argint merge bine deocamdată, iar sora iubitului ei, Sonia Ionescu Argint, ar putea reprezenta pentru ea un model în privința căsniciei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *