Prima pagină » Cancan » Tiberiu Argint a dat lovitura cu Andreea Bălan. Artista face bani din piatră seacă

Tiberiu Argint a dat lovitura cu Andreea Bălan. Artista face bani din piatră seacă

23 sept. 2021, 15:36,
în Cancan

Tiberiu Argint pare să fi dat lovitura cu Andreea Bălan și se poate spune că a pus mâna pe o adevărată mină de aur, dacă ne raportăm la rezultatele financiare pe anul trecut. Și aceasta în pofida faptului că anul trecut a fost unul dificil pentru artiști, din cauza pandemiei. Astfel, blondina s-a dovedit o femeie de afaceri deosebit de abilă, ținând cont de profitul înregistrat.

Andreea Bălan pare să fie mai fericită ca niciodată în brațele lui Tiberiu Argint, bărbatul cu care se iubește de mai bine de un an. Astfel, cei doi nu se mai feresc să își expună public relația. Mai mult, blondina pare să fie una dintre vedetele care reușesc să scoată bani și din piatră seacă. Drept dovadă stau rezultatele financiare declarate de cântăreață pentru anul 2020, unul deosebit de dificil pentru artiști, din cauza pandemiei.

Tiberiu Argint a dat lovitura cu Andreea Bălan

Așadar, Andreea Bălan a reușit, într-un an dominat de pandemie și de restricțiile impuse de autorități, să dovedească că este o femeie de afaceri extrem de abilă și că, în ciuda faptului că nu a prea avut concerte, știe să facă bani și din piatră seacă. Într-un an dificil, cu artiști care au raportat pierderi uriașe, cu industria muzicală pusă la pământ, Andreea Bălan a dovedit, dacă mai era nevoie, că este o abilă femeie de afaceri, nu doar o cântăreață care face show-uri de poveste pe scenă.

Așa că, spre deosebire de anul 2019, în 2020, Andreea Bălan a raportat oficial la ANAF o creștere sesizabilă a cifrei de afaceri, suma pe care ar fi încasat-o în cele 12 luni ridicându-se la 728.345 lei. Interesant este că suma raportată în 2020 dovedește că, în fapt, vedeta nu a fost deloc afectată de pandemie, cifra de afaceri a firmei Andreei Bălan fiind cea mai mare de la înființarea din 2008 și până acum. Se pare că Andreea Bălan a reușit, la timp, să se reorienteze și să nu pună „toate ouăle în același coș”. Ea a avut o mulțime de contracte de imagine și publicitare derulate, lucru care a înlocuit, cu succes, lipsa de concerte.

Tiberiu Argint câștigă, George Burcea pierde

După ce și-a anunțat despărțirea oficială de George Burcea la începutul anului 2020, Andreea Bălan și-a găsit liniștea în brațele lui Tiberiu Argint, cei doi având o relație discretă, dar pasională, petrecând împreună numeroase vacanțe. E adevărat, relația dintre Andreea Bălan și Tiberiu Argint pare să se așeze altfel, financiar vorbind, decât primul mariaj al vedetei. Acum, partenerul cântăreței are la dispoziție destule resurse necesare pentru a o răsfăța pe artistă în diverse vacanțe, în locuri exotice.

Dincolo de toate acestea, procesul de divorț dintre Andreea Bălan și George Burcea continuă pentru custodia celor două fiice pe care le au cei doi. Mai mult, la mijloc ar fi și problema pensiei alimentare pe care trebuie să o plătească George Burcea. Însă ceea ce contează mai mult este faptul că ambii și-au refăcut viața, astfel că actorul trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Viviana Sposub. În altă ordine de idei, putem spune că Tiberiu Argint a dat lovitura cu iubita sa Andreea Bălan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *