Prima pagină » Radio » Actualitate » Tiago, fiul lui Cabral și al Andreei Ibacka, face furori pe Instagram. Cum arată acum mezinul vedetei TV

Tiago, fiul lui Cabral și al Andreei Ibacka, face furori pe Instagram. Cum arată acum mezinul vedetei TV

27 feb. 2023, 11:23,
BZI.ro, în Radio

Tiago, fiul lui Cabral și al Andreei Ibacka, are aproape un an și jumătate iar părinții nu prea îl expun în mediul online. Cu toate acestea, la cererea fanilor, soția prezentatorului, Andreea Ibacka, a publicat câteva imagini cu băiețelul. Pozele cu Tiago au făcut furori pe rețelele de socializare, urmăritorii mirându-se cât de mare a crescut acesta.

Cabral și Andreea Ibacka formează un cuplu de 15 ani, iar în urmă cu 5 ani s-a născut primul lor copil, Namiko, care este cea de-a doua fiică a prezentatorului TV. Mai mult, în toamna lui 2021, Andreea a adus pe lume cel de-al doilea copil al cuplului, un băiețel. Cei doi părinți au o relație bazată pe iubire și respect, amândoi având simțul umorului foarte bine dezvoltat.

Tiago, fiul lui Cabral și al Andreei Ibacka, face furori pe Instagram

Fiul celor două vedete, Tiago, s-a născut în octombrie 2021, când viața părinților lui s-a schimbat total. Cabral și Andreea mai au o fetiță, pe Namiko, aceasta semănându-i perfect tatălui ei. Totodată, mulți dintre urmăritorii actriței au precizat că Tiago e leit mama lui. Andreea a postat recent pe contul de socializare câteva imagini emoționante cu fiul ei și a lui Cabral, Tiago.

Familia lui Cabral a devenit completă în anul 2021, atunci când soția sa l-a adus pe lume pe fiul lor. Tiago este băiețelul Andreei Ibacka și al lui Cabral, iar micuțul a împlinit vârsta de 1 an pe 5 octombrie 2022. Deși l-au expus pe fiul lor încă de când a venit pe lume, în ultima perioadă cei doi părinți au postat tot mai rar fotografii cu fiul lor.

Fanii și-au dorit să vadă noi imagini cu băiețelul cuplului, astfel că actrița le-a făcut o surpriză. Pe conturile sale de socializare, Andreea Ibacka a postat câteva imagini cu Tiago. Băiețelul se afla într-un parc de distracții din Abu Dhabi. Fiul lui Cabral este șaten și are un zâmbet care te topește instant.

Cabral revine la Pro TV

După o binevenită pauză de câteva luni, Cabral se întoarce la TV cu emisiunea care l-a consacrat, „Ce spun românii”. Așadar, peste o săptămână, din 6 martie, vedeta TV revine pe micile ecrane cu familii noi, ediții speciale și o mulțime de întrebări surprinzătoare. Emisiunea va fi difuzată în fiecare zi, de la ora 18:00, pe Pro TV și VOYO.

„Iată că după o pauză de câteva luni ne întoarcem, la aceeași oră, cu același «Ce spun românii». Ne-a prins bine pauza, revenim cu mai multă energie, cu familii și mai simpatice, cu întrebări… și mai nebune. Dar nu numai. Când am intrat în pauză, ne-a luat prin surprindere faptul că cei de-acasă au făcut un frumos tărăboi. Nu ne așteptam la așa manifestare de dragoste, la atâtea complimente și solicitări de a reveni pe sticlă.

Ne onorează și ne responsabilizează enorm cele scrise de oameni în perioada asta și, mai presus de toate, ne fac să revenim la 18:00 cu sentimentul că munca noastră este apreciată. Sper să fie bine, suntem gata să aflăm cu toții, cu zâmbetul pe buze, ce spun românii…”, a precizat Cabral.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *