Breaking News
a:3:{s:7:"site_id";i:2;s:6:"old_id";i:19059;s:8:"site_url";s:14:"culinar.bzi.ro";}
Ingrediente:
200 gr unt (untura)
200 gr zahar
3 oua
3 linguri lapte
3 linguri smintina
2 pliculete praf de copt
esenta vanilie
1 kg faina
50 gr zahar pudra
Mod de preparare:
1. Cerne faina si praful de copt.
2. In alt bol mixeaza zaharul cu untul.
3. Adauga treptat cite un ou peste unt, apoi smintina, laptele si esenta de vanilie. Omogenizeaza cu o lingura de lemn.
4. Treptat incorporeaza faina. Omogenizeaza.
5. Acopera aluatul in folie si baga-l in frigider pentru circa o ora.
6. Scoate-l, desfa-l din folie si da-l prin masina de tocat cu aparat special.
7. Pune biscuitii intr-o tava neunsa si baga-i in cuptorul incins la 180 de grade Celsius, pentru 15-20 de minute sau pina cind se rumenesc usor.
Serveste-i cu zahar pudra.
sursa: sanatatea