Prima pagină » Cancan » Thylane Blondeau are probleme de sănătate. Modelul francez a ajuns de urgență la spital pentru o intervenție chirurgicală

Thylane Blondeau are probleme de sănătate. Modelul francez a ajuns de urgență la spital pentru o intervenție chirurgicală

21 oct. 2021, 11:19,
în Cancan

Modelul francez Thylane Blondeau are probleme mari de sănătate și a ajuns de urgență la spital pentru o intervenție chirurgicală. Medicii i-au descoperit vedetei, în vârstă de 20 de ani, un chist ovarian de circa 5-6 cm și au devis să o opereze de urgență.

Thylane a declarat că a mai avut și în trecut probleme cu chisturile ovariene.

Thylane Blondeau are probleme mari de sănătate

Modelul a mai avut și în trecut astfel de probleme, iar acum a fost nevoit din nou să apeleze la ajutorul medicilor.

„Anul trecut am fost supusă unei operații de urgență după ce un chist ovarian mi-a explodat în burtă. După 3 luni de la operație am început să am dureri iar și am crezut că este de la intervenție. Anul acesta am fost consultată de trei ginecologi, am vizitat patru centre de radiologie din Paris și toți mi-au zis același lucru: Nu-ți face griji. Nu ai nimic. Totul este doar în capul tău. Acum patru zile, am ajuns iar la urgențe pentru că mă durea burta îngrozitor. Mi s-a spus că totul e în regulă și să revin la control peste 2 – 3 luni”, a scris modelul, într-o postare pe pagina sa de Instagram.

“A doua zi, m-am dus din nou la doctor și mi-au descoperit un chist de 5-6 cm, așa că m-au trimis direct pe masa de operație.

Azi sunt în sfârșit bine! Chiar începusem să cred că sunt nebună tot acuzând acele dureri de burtă. Sunt fericită că nu am renunțat. Medicii mi-au salvat viața! Le celor medicilor care au avut grijă de mine și care m-au ajutat să trec peste această problemă. Din această experiență am învățat că atunci când simți o durere în corp, trebuie să vezi cât mai mulți medici, ca să primești un diagnostic corect și să te vindeci. Chiar și cea mai mică durere poate să ascundă o problemă gravă”, a adăugat modelul.

Loni Willison, de la model cunoscut, la om al străzii

Blonda cu zulufii în vânt, care era dorită de mulți oameni cu bani din America în urmă cu câțiva ani a ajuns la 38 de ani să doarmă pe stradă și să mânănce de prin gunoaie. Singura avere a fostului fotomodel au rămas acum niște haine ponosite, o pernă și câteva ustensile de căutat prin gunoaie, pe care și le poartă din loc în loc într-un cărucior de supermarket.

Născută în California, fotomodelul Loni Willison s-a căsătorit în 2012 cu vedeta Baywatch Jeremy Jackson, pe o plajă din California și nimic nu anunța atunci situația în care urma să ajungă focoasa blondină.

După doi de căsătorie, Loni și Jeremy s-au despărțit cu scandal. Surse apropaite cuplului au spus atunci că cei doi au avut mai multe conflicte de-a lunugul timpului pe fondul consumului de droguri și de alcool. Jeremy avea o întreagă istorie legată de consumul de droguri, la un momentdat acesta fiind arestat pentru consum de metamfetamină și a stat 90 de zile în închisoare pentru posesie de droguri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`