Prima pagină » Actualitate » Theodor Paleologu și Kelemen Hunor vin astăzi la Iași. Dezbatere electorală la Centrul Providența – FOTO/LIVE VIDEO

Theodor Paleologu și Kelemen Hunor vin astăzi la Iași. Dezbatere electorală la Centrul Providența – FOTO/LIVE VIDEO

26 oct. 2019, 04:00,
Vlad Rotaru, în Actualitate

Întâlnire la nivel înalt astăzi, 26 octombrie, în municipiul Iași. Doi candidați la alegerile prezidențiale de luna viitoare vor ajunge astăzi în Capitala Moldovei pentru a participa la o dezbatere electorală. Theodor Paleologu, candidatul Partidului Mișcarea Populară (PMP) și Kelemen Hunor, candidatul Uniunii Democratice a Maghiarilor din România (UDMR), se vor afla față în față la Centrul Providența, din zona CUG.

Aceștia se vor întâlni și cu tinerii ieșeni, dar și cu simpatizanții lor.

„Candidatul PMP la prezidențiale, Theodor Paleologu, vine sâmbătă la Iași. Prezent pentru a doua oară în această campanie printre ieșeni, acesta va participa la Consiliul Tinerilor Europeni, unde va avea loc o dezbatere cu candidații la alegerile prezidențiale pe probleme de interes pentru tineri.

Evenimentul va avea loc la Centrul de evenimente „Agora”, sala „Ștefan cel Mare”. Pe lângă această dezbatere, Theodor Paleologu va mai participa la o slujbă religioasă și va avea o serie de întâlniri cu academicieni și oameni de cultură”, au arătat reprezentanții PMP Iași.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
04 iulie 2024
04 iulie 2024