Prima pagină » Radio » Actualitate » Theodor Andrei, criticat dur înaintea participării la Eurovision. Horia Moculescu l-a „desființat” pur și simplu

Theodor Andrei, criticat dur înaintea participării la Eurovision. Horia Moculescu l-a „desființat” pur și simplu

10 mai 2023, 13:29,
BZI.ro, în Radio

Theodor Andrei, reprezentantul României la Eurovision, a fost criticat dur înaintea participării în cea de-a doua semifinală. Artistul român este luat în vizor în special din cauza ținutelor în care s-a afișat până acum. În special Horia Moculescu s-a arătat destul de supărat de felul în care are de gând să se prezinte pe scenă Theodor Andrei.

Eurovision debutează miercuri seară, la Liverpool, cu prima semifinală, însă reprezentantul României, Theodor Andrei, va urca pe scenă joi, în cea de-a doua semifinală, urmând ca marea finală să aibă loc pe 13 mai. Artistul nostru, interpret al piesei „D.G.T. (Off and on)”, a atras atenția fanilor din întreaga lume prin ținutele sale, în galben și în roz, purtate la cele două repetiții. Mai mult, duminică, când toți cei 37 de reprezentanți ai ţărilor participante au defilat pe covorul turcoaz la Muzeul Walker Art Gallery, din Liverpool, Theodor a ales mărgele, un costum „animal print” și bocanci.

Theodor Andrei, criticat dur înaintea participării la Eurovision

Theodor Andrei, reprezentantul României la Eurovision, și-a atras un munte de critici din cauza ținutelor, în roz și în galben, purtate la primele două repetiții, dar și a sacoului „animal print”, accesorizat cu un șirag de perle, de la ceremonia de deschidere a competiției. Horia Moculescu și-a pus mâinile în cap, la propriu, potrivit impact.ro.

Horia Moculescu a criticat ținuta lui Theodor Andrei la ediția in acest an a Eurovision, acolo unde tânărul a ales să iasă în evidență cu roz sau cu imprimeu „animal print”. La 86 de ani, renumitul compozitor a fost extrem de critic la adresa show-ului pe care România l-a pregătit pentru concursul Eurovision.

„Nu pot să comentez, îmi e jenă, i-am văzut aparițiile, l-am văzut îmbrăcat așa. Vocea e bună, eu l-am premiat la vreo patru concursuri, la festivaluri diferite. Dar pentru acest eveniment important, nu știu cum va fi, cum se va prezenta.

Este vina organizatorilor și a acelora care l-au votat că l-au trimis. Legat de show-ul cu care se prezintă în festival, problema este ce are de spus Televiziunea Română”, a spus Horia Moculescu.

„Să nu exagereze”

Horia Moculescu este un pianist, interpret vocal, compozitor, mediator și creator de programe TV din România. A compus muzică pentru filme, teatru, televiziune și emisiuni de divertisment, fiind considerat unul dintre cei mai importanți compozitori români ai secolului XX. Acesta a fost extrem de critic cu privire la felul în care vrea să se prezinte Theodor Andrei pe scena din Liverpool.

„Ei trebuie să limiteze, să normalizeze, să nu exagereze. Poate că vrea să reprezinte LGBTQ, poate că așa vrea să adune voturi, din zona aceea. O să mă uit la Eurovision, în cea de-a doua semifinală, de joi, sigur mă uit, să vedem cum va fi solistul nostru pe scenă”, a declarat Horia Moculescu.

Horia Moculescu a fost și unul dintre membrii fondatori ai formației Compact, una dintre cele mai iubite și apreciate formații de muzică pop-rock din România. Printre cele mai cunoscute piese ale sale se numără „Treceți batalioane române Carpații”, „Mama”, „Azi e ziua ta”, „Duminica la ora 6” și multe altele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *