Prima pagină » Cancan ultimă oră » Theodor Andrei, anunțul așteptat de fani după eșecul răsunător de la Eurovision: „În următoarele câteva săptămâni…”

Theodor Andrei, anunțul așteptat de fani după eșecul răsunător de la Eurovision: „În următoarele câteva săptămâni…”

15 mai 2023, 22:59,
în Cancan ultimă oră

Cu toate că România a fost pe ultimul loc la Eurovision, artistul care ne-a reprezentat, Theodor Andrei, nu este descurajat. Acesta a transmis un mesaj prin care a spus cât este de determinat.

Theodor Andrei, artistul care a reprezentat România la Eurovision a stârnit o serie de controverse, mai ales că nu ne-am calificat în finala și am obținut și cel mai mic rezultat, însă acesta anunță că urmează lucuri noi în ceea ce privește cariera sa.

Anunțul lui Theodor Andrei după Eurovision 2023

Theodor Andrei a transmis un mesaj prin intermediul rețelelor de socializare prin care a mulțumit oamenilor pentru sprijin și și-a încurajat fanii să îl urmărească, deoarece anunță că urmează lucuri noi în următoarea perioadă.

„Vă mulțumesc pentru tot sprijinul acordat! Dar acesta e abia începutul! Bucurați-vă de versiunea house-club a piesei DGT! O să vedeți chestii interesante în următoarele câteva săptămâni! Promit”, este mesajul postat de Theodor Andrei, pe rețelele de socializare, potrivit Wowbiz.

De asemenea, reprezentantul României la Eurovison a scris și despre experianța sa din semifinala concursului. Artistul le-a mulțumit susținătorilor săi și publicului din Liverpool care au cântat alături de el în timpul prestației sale.

„O experiență extraordinară. Mulțumim din suflet tuturor celor care ne-au votat, pentru toate mesajele frumoase și pentru tot sprijinul. Am făcut tot ce am putut. Oamenii din arenă au fost extraordinari și suntem foarte recunoscători pentru asta. A fost vorba despre voce și energie. Faceți dragoste, nu război! Trăiască Rock’N’Roll! Dați o șansă păcii! Zgomotul trece, muzica rămâne. Țineți minte numele. Vă mulțumim că faceți parte din visul nostru. Vă iubim.”, este mesajul lui Theodor Andrei.

Scandal după finala câștigată de Suedia

Fanii Eurovision au adus acuzații la adresa concursului, potrivit cărora votul a fost manipulat pentru a permite Suediei să câștige. Telespectatorii afirmă că organizatorii au orchestrat victoria lui Loreen pentru ca Suedia să fie țara-gazdă a concursului din anul următor, în coincidență cu aniversarea de 50 de ani a victoriei ABBA.

„Uite, nu spun că este aranjat, dar… Suedia a câștigat cu un an înainte de aniversarea victoriei ABBA, mi se pare mult prea convenabil.”, „Nu se poate să fi aranjat totul pentru ca Suedia să poată găzdui evenimentul în ziua în care se împlinesc 50 de ani de la victoria ABBA, frate. Sunt sătul”, „Toată această aniversare ABBA și câștigarea Suediei mi se pare o coincidență prea mare, nu știu”, „Au vrut ca Suedia să câștige pentru ca ABBA să cânte la cea de-a 50-a aniversare a Eurovisionului în Suedia anul viitor”, sunt câteva dintre comentariile utilizatorilor de Twitter.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *