Prima pagină » Cancan ultimă oră » Theodor Andrei a refuzat să vorbească despre prestația sa, dar acum a rupt tăcerea. De ce a obținut, de fapt, zero puncte
Theodor Andrei a refuzat să vorbească despre prestația sa, dar acum a rupt tăcerea. De ce a obținut, de fapt, zero puncte

Theodor Andrei a refuzat să vorbească despre prestația sa, dar acum a rupt tăcerea. De ce a obținut, de fapt, zero puncte

16 mai 2023, 19:39, 2 ,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Theodor Andrei a fost tânărul artist care a reprezentat România la competiția Eurovision 2023. Cântărețul nu s-a calificat în finală, piesa lui Andrei Theodor D.G.T înregistrând zero voturi.

Cântărețul a atras foarte multe critici, însă, în cadrul unui interviu recent, el se declară încântat de experiența de la Eurovision 2023, dar e de părere că sistemul de votare nu ar fi unul îndeajuns de transparent.

Ce crede Andrei Theodor despre prestația sa de la Eurovision 2023

În cadrul unei emisiuni de televiziune, reprezentantul României la Eurovision a discutat pentru prima dată despre rezultatul obținut. Artistul susține că piesa lui nu a fost votată, deoarece este un conținut nișat și nu rezonează toată lumea.

Despre faptul că România a primit zero puncte, tânărul spune că românii din diaspora au votat cu el, însă nu poate explica care este algoritmul prin care se calculează voturile.

„Totul este într-un trend ascendent și cred că Eurovision, pe plan egoist, e un nou pas foarte grav pentru fiecare artist care a fost acolo. Acum, pe plan mare, sunt multe lucruri care au contat, este o echipă, sunt niște costuri de producție și așa mai departe. Cred că nu a luat voturi, pentru că este un conținut nișat. Voturi au fost, numai că algoritmul prin care se calculează transpunerea din voturi în puncte este unul care rămâne nedeslușit și nu pot să-mi explic asta. Eu știu foarte clar că românii din diaspora ne-au votat”, a declarat Andrei Theodor, în cadrul emsiunii „La Măruță”, de pe PRO TV.

Andrei Theodor: „Am fost mai bine în repetițiile cu publicul”

De asemenea, Theodor Andrei susține că pe scenă, atunci când a repetat cu publicul, prestația sa a fost mai bună. Artistul a mărturisit și despre ce este piesa pe care a ales să o cânte în cadrul Eurovision.

„Am auzit de multe ori că o să mă taie emoțiile când ajung pe scenă și o să mi se rupă filmul, dar a fost super ok, adică prima oară când am călcat pe scenă am zis: „Ok, deci așa e treaba aici, trebuie să facem treabă!’. A fost totul super ok, am fost mai bine în repetițiile cu publicul, dar a fost totul foarte bine.

Piesa este despre războiul în dragoste, lupta dintre rațiune și instinct, răul necesar, chestia asta care mie mi se pare o latură a subiectului generic de iubire, dar care nu e tocmai exploatată”, a spus cântărețul.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *