Prima pagină » Cancan » Theo Rose vrea să devină mamă! Câți copii își dorește frumoasa interpretă

Theo Rose vrea să devină mamă! Câți copii își dorește frumoasa interpretă

12 ian. 2022, 14:52,
în Cancan

Invitată în cadrul unui podcast, Theo Rose a povestit că vrea să devină mamă ba chiar artista a spus și câți copii își dorește. Frumoasa vedetă este în prezent una dintre cele mai apreciate și cunoscute cântărețe din showbiz-ul românesc. În ciuda vârstei fragede, ea a ajuns rapid faimoasă, reușind să strângă sute de mii de fani pe rețelele de socalizare.

Cu toate că a fost mereu atrasă de muzica populară, Theo Rose a dat lovitura când a început să cânte muzică de petrecere și manele. Astfel, artista a avut până acum numeroase colaborări cu nume importante ale genului. Mai mult, frumoasa interpretă se poate lăuda și cu locul al doilea la emisiunea de fashion „Bravo, ai stil”. Teodora Maria Diaconu, cunoscută pe numele de scenă de Theo Rose, este foarte discretă în ceea ce privește viața personală. Cu toate acestea, când sunt aduse în discuție subiecte legate de familie și relație, artista nu se sfiește și dă tot din casă.

Theo Rose se vede mamă a cel mult trei copii

De aproximativ cinci ani, cântăreața trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Alex Leonte, celebrul nepot al lui nea Marin. De-a lungul timpului, Alex i-a fost alături și în cele mai grele momente din viața sa și a ajutat-o cu tot ceea ce a putut, demonstrându-i că este partenerul potrivit pentru ea. În cadrul unui podcast, frumoasa artistă a dat detalii despre nuntă, dar și despre copiii pe care și-i dorește. Cu toate acestea, ea a precizat că încă nu este momentul pentru că mai are mult de muncit.

„Să văd după primii doi (n.r. – copii) dacă-l mai vreau și pe al treilea. Dar mi-ar plăcea să am trei”, a spus Theo Rose.

În plus, întrebată cine ar vrea să-i cânte la nuntă, artista a dezvăluit câteva nume celebre.

„Nikos Vertis aș vrea să-mi cânte la nuntă, de fapt, nu prea m-am gândit la chestia asta, poate pentru că nu prea vreau să mă mărit. Dar aș mai vrea să vină Pepe, Diana Matei, Carmen Chindriș și doamna Mioara Velicu”, a dezvăluit Theo Rose.

Ce spune Theo Rose despre momentele de gelozie

După cum aminteam mai sus, fosta concurentă de la „Bravo, ai stil” are o relație de ani buni cu Alex Leonte. Și, chiar dacă Theo și nepotul lui Nea Marin locuiesc împreună, ei nu au decis încă să meargă în fața altarului. Iar ca în orice cuplu, între interpretă și iubitul ei mai apar uneori și certuri sau momente de gelozie.

„Sigur că au existat situații. Nu are cum să îi fie ușor, mai ales că nu sunt o tipă simplu de controlat. Dar a înțeles. E mai tot timpul cu mine, deci n-a fost tocmai greu. Au existat două situații în care am simțit gelozie. Mi s-a părut extraordinar cum a ieșit Leul din mine să-și apere teritoriul, subtil și tacticos. Mi-a plăcut să descopăr asta despre mine.(…) Iar certurile, dacă nu sunt din motive serioase, mai animă conviețuirea”, a mai povestit Theo Rose, în cadrul podcastului.

În altă ordine de idei, artistei Theo Rose îi surâde ideea de a deveni mamă, însă încă nu s-a hotărât dacă vor fi doi sau trei copii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`