Prima pagină » Cancan » Theo Rose, victima unor abuzuri în copilărie. „Nu se mai oprea, nu mă mai lăsa”

Theo Rose, victima unor abuzuri în copilărie. „Nu se mai oprea, nu mă mai lăsa”

15 apr. 2024, 13:00,
în Cancan

Îndrăgita actriță și interpretă Theo Rose a recunoscut recent că a fost victima unor abuzuri în copilărie, referindu-se la profesoara ei de canto. Mai mult, și-a adus aminte că a suferit și atunci când era exclusă din grupuri de copii de vârsta ei. Oricum, Theo Rose recunoaște că toate aceste evenimente neplăcute au ajutat-o să devină mai puternică.

Theo Rose, în vârstă de 26 ani, a mărturisit că și ea s-a confruntat cu bullyingul în copilărie, însă nu a realizat acest lucru până acum. Artista a mărturisit că, deși la vremea respectivă a fost afectată pe moment de situație, nu a dat atât de multă importanță faptelor celorlalți, potrivit Unica.ro.

Theo Rose, victima unor abuzuri în copilărie

Theo Rose a dezvăluit că în copilărie a avut parte de momente de bullying, dar a conștientizat asta abia în ultimii ani, când acest fenomen a luat amploare. Iubita lui Anghel Damian și-a amintit că a fost de câteva ori exclusă din grupuri, dar a trecut peste acele momente.

„Zilele trecute mi-am amintit niște întâmplări din copilărie, mă întreb de ce niciodată nu am știut să răspund când am fost întrebată la interviuri sau podcast-uri, nu am avut niciun exemplu, nu mi le-am amintit atunci pe loc. Singura explicație este că termenul de bullying nu exista atunci când eram noi mici.

Probabil, ulterior eu nu am asociat întâmplările alea cu termenul și nici nu mi-am dorit să mi le amintesc. Dar îmi aduc aminte, au fost niște faze când mă excludeau din grupuri, pe la noi pe acolo la țară”, a povestit Theo Rose.

Cu toate acestea, după ce a mai crescut, artista s-a împrietenit cu persoanele care o îndepărtau din grupurile de prieteni.

„După am mai crescut și ne-am împrietenit, cum fac copiii. Au fost niște situații din astea și a fost tare să-mi amintesc ce simțeam eu sau ce gândeam eu în legătură cu situațiile alea, dacă mi-era frică sau nu. Cred că toți trecem prin asta”, a precizat artista.

Ce i-a făcut profesoara de canto când avea 10 ani

Totodată, Theo Rose a mărturisit că a devenit victima unei profesoare care, în timpul unei excursii a râs de ea. Deși nu a putut reacționa în niciun fel, cântăreața a fost atât de afectată încât nu s-a putut abține și a plâns. Pe atunci, ea avea doar 10 ani și făcea parte dintr-un ansamblu folcloric.

„Am fost o dată (n.r. – victima bullying-ului). Eram mică, cred că aveam 10 ani și am mers cu ansamblul folcloric din care făceam parte la mare, de Revelion. Am fost cu colegii și cu profesorii, aveam o profesoară de canto și soțul ei era instructor de dansuri populare”, a mai povestit artista.

Partenera de viață a lui Anghel Damian a dezvăluit că, în timpul unei plimbări, profesoara a început să râdă de felul în care ea mergea.

„Și seara, mergeam pe faleză, eu eram cu fetele mai mici în față și doamna profesoară de canto împreună cu soțul și cu fetele mai mari erau în spatele nostru. Și ea se pusese pe un râs, dintre toate fetele m-a găsit pe mine victima, de nu a râs de mine că sunt crăcănată de nu se mai oprea, nu mă mai lăsa din miștouri. Și eu m-am enervat, dar nu mi-am permis să reacționez, am bocit de oftică”, și-a amintit Theo Rose.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *