Prima pagină » Cancan » Theo Rose și sora ei au o relație extrem de apropiată! Care este motivul pentru care Raluca Diaconu a divorțat?

Theo Rose și sora ei au o relație extrem de apropiată! Care este motivul pentru care Raluca Diaconu a divorțat?

05 iul. 2022, 14:00,
în Cancan

Theo Rose și sora ei au o relație extrem de apropiată. Cele două sunt mereu alături una de cealaltă. Raluca Diaconu, a susținut-o și a încurajat-o să-și urmeze visul și să-și construiască o carieră în industria muzicală. Ba mai mult, cât a fost la liceu, cântăreața a fost ținuta în București pe banii surorii sale mai mari.

Chiar dacă este surprinsă mereu cu zâmbetul pe buze, Raluca Diaconu a trecut prin clipe grele în urmă cu trei ani. Artista a divorțat de bărbatul pe care îl credea sufletul său pereche. 

Theo Rose și sora ei au o relație specială 

Theo Rose este una dintre cele mai celebre cântărețe din România. Artista provine dintr-o familie modestă și mai are doi frați, Raluca și Radu. Sora sa este cu aproape 10 ani mai mare. Cu toate acestea, cele două se înțeleg de minune și au o relație foarte apropiată. Cântărețele se sfătuiesc mereu și sunt alături una de cealaltă ori de câte ori este nevoie. Fiind mai mare, Raluca a avut grijă de sora ei mai mică, Theo Rose învățând foarte multe lucruri de la ea. De asemenea, cele două au și câteva melodii împreună, inspirate din folclor. Mai mult de atât, într-un interviu, Raluca Diaconu a povestit că atunci când era mică a avut grijă de artistă, dezvoltând chiar sentimente materne. 

„Sentimentele mele erau mai de grabă materne decât de soră. Cred că mi-am asumat rolul acesta și cred că încă de la început a stârnit în mine o chestie care mi-a făcut să-mi placă. Când se uita la mine cu ochii mari și verzi era irezistibilă.”, a declarat Raluca Diaconu.

Chiar dacă Theo Rose este mult mai mică decât sora sa, a precizat că la un moment dat a devenit un model pentru ea deoarece a luptat pentru visul său. Ba mai mult, Raluca a sprijinit-o mereu financiar și a încurajat-o să-și facă o carieră în muzică. Pentru a-și termina studiile la liceu, cântăreața a primit bani din partea sorei sale pentru a locui în București. Pe lângă faptul că muzica îi ocupă o mare parte din timp, Raluca prezintă și o emisiune TV dedicată folclorului românesc. 

Raluca Diaconu a trecut printr-un divorț dureros

În urmă cu trei ani, Raluca Diaconu a trecut printr-un divorț dureros. Aceasta a pus capăt unui mariaj de 11 ani, lângă bărbatul pe care îl credea sufletul său pereche. Cu toate că au decis să meargă pe drumuri separate, artista a precizat că a fost un act de curaj. Cântăreața a declarat că nu mai era fericită și că trăia de fapt în trecut. 

„În cazul meu divorțul a fost un act de curaj și un act de împăcare cu mine însumi. Am realizat că nu mai puteam. Trăiam în trecut și în viitor și nu îmi mai amintesc multe din perioada aia. Merit tot ce este mai bun. Vreau să fie autentic totul”, a precizat sora lui Theo Rose. 

Vedeta a mărturisit că s-a confruntat pentru o perioadă foarte lungă cu anxietatea, chiar înainte de a se căsători. Ulterior, a realizat care era motivul pentru care nu era fericită și s-a decis să schimbe lucrul respectiv. Aceasta a povestit că pentru multă vreme nu a înțeles de ce suferă de anxietate. 

 Cu toate că au trecut amândouă prin momente dificile, Theo Rose și sora ei au fost mereu alături una de cealaltă. Au încercat să se sprijine și și să se susțină reciproc, oricât de greu ar fi fost. O altă vedetă ce a trecut printr-un divorț dureros este și Diana Bișinicu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *