Prima pagină » Cancan ultimă oră » Theo Rose și iubitul ei: Alex Leonte are de ce să fie gelos pe Bogdan de la Ploiești?

Theo Rose și iubitul ei: Alex Leonte are de ce să fie gelos pe Bogdan de la Ploiești?

13 sept. 2021, 16:13,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Una dintre cele talentate cântărețe de la noi, care ține prima pagină a tabloidelor, Theo Rose, a ieșit din nou în prim plan recent când a spus că și-a făcut „un nou gagic“.

Theo Rose și iubitul ei, Alex Leonte, nepotul lui nea Mărin, sunt împreună de câțiva ani, însă relația lor a fost de mai multe ori tulburată de acuzații la adresa cântăreței. Despre aceasta s-a spus că ar fi avut o escapadă amorosă cu cântărețul de manele Bogdan de la Ploiești.

Theo Rose și Alex Tănasă

 

Theo Rose și iubitul ei: „Mi-am făcut un nou gagic!“

Frumoasa șatenă, care este în primele topurile ale preferinţelor românilor, își ține mereu fanii la curent cu tot ce face.

Fanii ei virtuali au rămas uimiți când au văzut postarea pe pagina de Instagram a cântăreței. Aceasta a făcut o mărturisire neașteptată, spunând că are un nou „gagic“

Theo Rose a fotografiat poza unui băieţel, care purta un tricou cu ei doi, iar înpostarea de pe Instagram l-a prezentat ca fiind noul ei iubit.

„Voiam să vă zic că mi-am făcut un nou gagic, care are și tricou cu poza noastră și are niște ochi… cei mai frumoși ochi! Îl cheamă Patrick! Ești frumos”, i-a transmis Theo Rose băiețelului.

Theo Rose și un fan

Surprinsă de gestul lui Bogdan de la Ploiești

Despre relația dintre Bogdan de la Ploiești și Theo Rose s-a spus încă de anul trecut că depășește cadrul profesional.

Parcă pentru a alimenta gura lumii, Bogdan de la Ploiești a făcut un gest romantic fața de Theo Rose.

Cântărețul a uimit-o pe focoasa șatenă cu un gest cât se poate de romantic, la un de la lansarea piesei celor doi, „Fără Tine“, care are aproape 85 de milioane de vizualizări pe Youtube.

Theo Rose și Bogdan de la Ploiești

Buchet uriaș de trandafiri, primit de la Bogdan de la Ploiești

Bogdan de la Ploiești a chemat-o pe Theo Rose la studio și i-a oferit un buchet cu 365 de trandafiri roz și alb.

„Am făcut 365 de zile de la lansarea piesei «Nu pot fără tine» cu tine, Theo, așa că nu puteam să o las așa. 365 de trandafiri pentru cea mai scumpă fată. Te iubesc, te iubesc, te iubesc!“, a spus Bogdan de la Ploiești, într-o postare video pe Instagram.

În momentul în care a văzut buchetul uriaș de flori, frumoasa șatenă l-a luat în brațe pe Bogdan, iar acesta a pupat-o pe frunte.

„Știți că astăzi s-a împlinit un an de când am lansat piesa împreună cu acest domnișor. Și mi-a făcut un cadou frumos, un buchet de 365 de trandafir care arată superb. Nu cred, ce frumos! Leșin… nici nu pot să-l țin“, a comentat momentul inedit Theo Rose pe rețelele de socializare.

Frumoasa șatenă, care este împreună cu Alex Leonte, nepotul lui Nea Mărin, de mai mulți ani a spus că între ea și Bogdan de la Ploiești este doar o relație profesională, între ei exsitând doar „o chimie“ pe scenă.

„Atunci când cântăm este o bucurie pe fețele noastre și atunci clar iese cu scântei când se văd imaginile. Noi suntem colegi de studio. Ne vedem în fiecare zi“, a explicat Theo Rose.

Theo Rose și Alex Tănasă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *