Prima pagină » Cancan ultimă oră » Theo Rose și Anghel Damian, o nouă escapadă! Unde au mers de această dată cei doi îndrăgostiți: „Extraordinar!”

Theo Rose și Anghel Damian, o nouă escapadă! Unde au mers de această dată cei doi îndrăgostiți: „Extraordinar!”

07 iul. 2024, 18:20,
în Cancan ultimă oră

Nu mai e un secret pentru nimeni faptul că Theo Rose și Anghel Damian trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de o bună perioadă de timp. Cei doi au împreună un băiețel, dar ori de câte ori au ocazia profită și petrec timp numai amândoi. Recent, cei doi au avut o nouă escapadă. Unde au plecat de această dată.

De când au devenit părinți, Anghel Damian și Theo Rose se bucură de una dintre cele mai frumoase perioade din viața lor. Sunt conștienți de faptul că băiețelul lor are nevoie să petreacă timp cu ei, însă reușesc să facă și câte o escapadă în doi.

Theo Rose a participat, alături de Anghel Damian, la un concert P! Nk

Theo Rose și Anghel Damian au dat o fugă până în Danemarca, acolo unde a avut loc un concert P! Nk. Încântată că a reușit să o vadă pe celebra artistă pe scenă, și să o asculte live, Theo Rose a împărtășit experiența cu fanii de pe Instagram.

„Extraordinar!”, a scris ea în descrierea unui video de la concert.

Cei doi adoră să meargă împreună la concerte și să vadă diverși artiști internaționali evoluând pe scenă. Cu ceva vreme în urmă, cei doi au mers la un concert Jessie J, iar la momentul respectiv Theo Rose povestea că a izbucnit în lacrimi în momentul în care Jessie J a cântat piesa „Sunflower”, piesă pe care a scris-o special pentru copilul ei.

„Aseară am trecut prin toate stările, cu ea, împreună. Pe lângă faptul că e coincidența asta cu sarcina, am fost mândră de ea, mândră rău. Nu am auzit așa un performance live, improvizat. Erau repetate piesele, dar mult din ce făcea ea era pe loc. A fost atât de spontană, atât de amuzantă, caterincă, sinceră, reală, adevărată. Am bocit în ultimul fel și dacă nu erau oameni în jurul meu boceam tare, cu sunet, de la început până la sfârșit, așa tare m-am bucurat pentru ea. Sunt mândră de idolul pe care mi l-am ales”, a declarat Theo Rose într-un story postat pe contul ei de Instagram.

Theo Rose a vorbit despre valul de hate primit după ce s-a aflat că formează un cuplu cu Anghel Damian

Cu ceva vreme în urmă, în cadrul unui podcast, Theo Rose și-a deschis sufletul și a spus lucruri neștiute de la începutul relației cu Anghel Damian. Artista a făcut mărturisiri despre valul de hate pe care l-au primit ea și tatăl copilului ei când s-a aflat că formează un cuplu.

„Unii zic că greșit a fost că nu am anunțat că s-a încheiat o relație. Treaba mea e că viața mea era un haos. Știam că orice s-ar fi întâmplat, că aș fi anunțat sau nu, tot s-ar fi făcut vâlvă. Dacă aș fi anunțat că m-am despărțit de fostul încercau să înțeleagă de ce ne-am despărțit, să își dea cu părerea. Nu am vrut genul ăsta de atenție sub nicio formă.”, a declarat Theo Rose, în podcastul Anamariei Prodan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`