Prima pagină » Actualitate » Theo Rose și-a încheiat conturile cu serialul „Clanul”! „Vera îmi va lipsi!”

Theo Rose și-a încheiat conturile cu serialul „Clanul”! „Vera îmi va lipsi!”

27 mart. 2024, 09:05,
în Actualitate

Theo Rose și-a încheiat conturile cu serialul „Clanul” după ce personajul interpretat de aceasta, Vera, și-a pierdut viața. Theo Rose a interpretat-o pe Vera Maximilian timp de patru sezoane, în serialul Clanul. Theo a învățat foarte multe din toată această experiență de actriță. A câștigat aprecierea celor de acasă pentru cum a reușit să o pună în scenă pe Vera, iar artista spune că serialul i-a schimbat viața.

Theo Rose și-a încheiat conturile cu serialul „Clanul”

Theo Rose este o cântăreață foarte îndrăgită din showbiz-ul românesc și care a reușit să-și câștige definitiv fanii după ce a interpretat-o pe Vera în serialul „Clanul“. Vera Maximilian a fost un personaj complex, care a trecut prin tot felul de schimbări de la un sezon la altul. Acum, însă, povestea Verei a ajuns la final, spre dezamăgirea multor fani.

„A fost cea mai frumoasă provocare din viața mea profesională de până acum. De la casting am simțit că profesional mă va marca în cel mai pozitiv mod, deși știm toți că n-a fost doar profesional. Mi-a schimbat viața și mi-a dezvăluit încă o posibilă cale lungă și frumoasă de urmat. Am învățat ce nu se învață în nicio școală de actorie, ci doar în practică și mi-am înfruntat cele mai mari frici legate de joc“, a declarat Theo Rose.

Cântăreața a menționat că lucrul la serialul „Clanul“ i-a adus colaborarea cu oameni deosebiți, de la care a avut foarte mult de învățat.

„Am fost susținută și ajutată de echipă și colegi și am petrecut doi ani frumoși filmând pentru un serial pe care îl urmăresc cu disperare odată cu cei de acasă. Sunt fanul proiectului din care am făcut parte și asta e o satisfacție imensă. Le mulțumesc tuturor telespectatorilor pentru încurajări și validare și nu pot să promit decât că îmi voi alege cu atenție proiectele următoare. Îmi va lipsi Clanul”, a mai spus Theo Rose.

A vorbit despre scenele intime cu Denis Hanganu

Theo Rose nu s-a ferit să vorbească despre scenele intime din serialul „Clanul“ cu actorul Denis Hanganu. Dacă la început se simțea incomod, pe urmă la nicio filmare de acest gen nu mai este stresată pentru că are un partener profesionist care are grijă ca totul să decurgă conform planului.

„N-am vorbit niciodată despre Denis. La început am fost stresată pentru scenele alea de amor, dar vă spun cinstit, am avut noroc de un partener de joc extraordinar de bun și responsabil. Denis e un om cald și își tratează cu atâta seriozitate muncă încât nici n-am simțit diferența dintre scenele care își propuneau să ne stânjenească și cele de dialog. Denis se spală pe dinți înainte de fiecare secvența care presupune săruturi (poate râdeți dar e o condiție esențială ca secvența să iasă bine), întreabă întotdeauna dacă mă simt confortabil cu ce se întâmplă și mă protejează și ajută pe set. Ca telespectator cred că Denis a făcut performanță în Clanul și abia aștept să-l mai văd și în alte producții”, a scris Theo Rose pe Instagram.

Acum, Theo Rose și-a încheiat conturile cu serialul „Clanul” după ce personajul interpretat de aceasta, Vera, și-a pierdut viața.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *