Prima pagină » Actualitate » Theo Rose și-a făcut prima intervenție estetică! „Era un pic nesimțită, se obrăznicise în ultima vreme!”

Theo Rose și-a făcut prima intervenție estetică! „Era un pic nesimțită, se obrăznicise în ultima vreme!”

27 feb. 2024, 11:29, 1 ,
în Actualitate

Theo Rose și-a făcut prima intervenție estetică. Artista a povestit pe Instagram despre prima ei intervenție estetică. Actrița din serialul „Clanul” a precizat că, mai presus de aspectul estetic, schimbarea a fost făcută din considerente medicale.

Theo Rose și-a făcut prima intervenție estetică!

Theo Rose, în vârstă de 26 de ani, a decis să-și scoată alunița de pe nas. Deși a glumit că oamenii nu o puteau privi în ochi din cauza ei, vedeta a notat că alunița era în creștere.

Alunițele sunt un potențial factor de risc pentru apariția cancerului de piele. Orice modificare a acestora poate reprezenta un semn că există riscul să fie un melanom.

„Mai știți alunița mea, căpușa mea, de pe nas? Am scos-o. Gata, mi-am luat la revedere. Prea nu se concentra nimeni când voia să se uite în ochii mei, îi pica ochii pe alunița asta. Și era și în creștere. Era un pic nesimțită, se obrăznicise în ultima vreme. Gata!”, le-a zis fanilor Theo Rose pe Instagram.

Actrița a optat să i se facă o excizie. I s-a făcut o anestezie, după care s-a tăiat în jurul aluniței și a fost extrasă. Nu s-a făcut prin cauterizare sau răzuire.

„Am preferat să scoată cu totul ca să știu că am scăpat de un stres și nu mai iese nimic în evidență pe nasul meu, că m-am săturat“, a explicat Theo Rose.

Artista trece printr-o perioadă foarte frumoasă și productivă din viața ei. Frumoasa brunetă are o carieră impresionantă în muzică și televiziune, o relație de cuplu solidă și un copil sănătos.

Din vara anului 2022, Theo Rose formează un cuplu cu Anghel Damian, actor, scenarist, producător și regizor. Cei doi s-au cunoscut la castingul pentru serialul „Clanul”, însă nu s-au mai văzut o perioadă de câteva luni după aceea. Au reluat legătura la repetiții, în timpul cărora relația lor profesională a devenit una de prietenie și apoi de cuplu.

Câteva milioane de fani o urmăresc pe Instagram și TikTok

Theo Rose și Anghel Damian au devenit, în vara anului trecut, părinții lui Sasha Ioan și s-au mutat într-un apartamaent nou. La scurt timp după ce a născut, artista s-a întors la muncă. Mai întâi a mers la filmările pentru „Vocea României”, după care la cele pentru serialul „Clanul”.

În plus, Theo Rose a continuat să înregistreze piese și să filmeze videoclipuri, dar și să susțină concerte. Mai mult decât atât, a rămas o prezență nelipsită de pe rețelele sociale, unde are o comunitate de peste 1,2 milioane de oameni pe Instagram și de 2,3 milioane pe TikTok. Și-a respectat în continuare și contractele online, în timp ce s-a redescoperit într-un nou rol, cel de părinte.

Chiar dacă resimte oboseala, Theo Rose se consideră o „privilegiată a sorții” și este recunoscătoare pentru tot ceea ce trăiește în prezent. Luna aceasta, Theo Rose și Anghel Damian au mers alături de fiul lor într-o binemeritată vacanță în Dubai, cu ocazia festivalului Untold Dubai. Deși sunt un cuplu cât se poate de discret, de această dată, Theo și Anghel au postat mai multe imagini înduioșătoare cu ei împreună.

Acum, Theo Rose și-a făcut prima intervenție estetică, scoțându-și alunița de pe nas.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *