Prima pagină » Cultural » Theo Rose nu a putut să țină momentul ăsta numai pentru ea, iar fanii s-au bucurat enorm. “Naștere ușoară!”

Theo Rose nu a putut să țină momentul ăsta numai pentru ea, iar fanii s-au bucurat enorm. “Naștere ușoară!”

23 mai 2023, 09:25,
în Cultural

Theo Rose a postat o filmare pe internet, direct din spital, iar reacțiile fanilor nu au întârziat să apară. Mulți au crezut chiar că artista a născut.

Theo Rose este foarte fericită, căci nu mai este mult până când va deveni mămică pentru prima dată. Ei bine, recent, pe TikTok, vedeta a postat un filmuleț de la cel mai recent control pe care l-a avut pentru monitorizarea bebelușului, mai ales că este pe ultima sută de metri cu sarcina, iar reacțiile fanilor nu au întârziat să apară, mulți crezând că tânăra deja a născut.

”Ai născut?”, a fost întrebarea pe care i-a adresat-o un internaut în secțiunea de comentarii a postării.

Theo Rose nu a putut să țină momentul ăsta numai pentru ea, iar fanii s-au bucurat enorm

Ei bine, însă, de precizat este că, la această vizită la medic, Theo Rose a putut asculta bătăile inimii bebelușului, iar vedeta chiar a făcut o glumă pe baza acestui subiect, spunând că inima băiețelului ei bate pe ritm de sârbă.

„Zici că e ritm de sârbă.(…) De ce face așa? (n.red.: Se shimbase sunetul bătăilor inimii)”, a spus Theo Rose, în videoclipul postat pe TikTok.

@theorose😂😂😂

♬ sunet original – Theo Rose

Theo Rose va naște în patru săptămâni

Nu mai este mult până când Theo Rose va naște, mai precis 4 săptămâni, însă există și posibilitatea ca tânăra să depășească termenul de 9 luni sau chiar să-l aducă pe fiul ei pe lume înainte de acesta.

Totodată, dacă până acum vedeta spunea că își dorește să nască natural, medicul ei i-a spus să ia în calcul și cezariana, asta pentru că bebelușul ei este destul de mare și are și cordonul ombilical în jurul gâtului, așa că pentru mai multă siguranță ar fi recomandată intervenția chirurgicală.

„Eu m-am hotărât la naștere naturală, doar că mi s-a spus de curând că trebuie să iau în calcul și varianta de cezariană având în vedere că am un copil destul de mare. Are 3 kilograme, ideea e că e foarte osos, mi s-a explicat, problema e că e copilul lung, e gras. Este cu capul în jos, pregătit!

Există și teama de naștere, de durere și în cazul nașterii naturale, și în cazul operației de cezariană, doar că sunt împăcată cu gândul că e absolut firesc să trec prin asta, dar că toate o să-mi treacă când o să-mi văd copilul. Am emoții acum și după naștere cum o să mă descurc cu bebelușul. E o prezență nouă, dar permanentă. Abia l-am așteptat.

(…) Are și cordonul în jurul gâtului, eu îmi doresc să încerc, dar dacă doamna doctor ne recomandă să facem cezariană, o să facem, ca să nu punem pe nimeni în pericol” , a explicat Theo Rose la un post de televiziune.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`