Prima pagină » Radio » Actualitate » Theo Rose, note modeste la Bacalaureat. Cu ce medie a luat vedeta examenul maturității

Theo Rose, note modeste la Bacalaureat. Cu ce medie a luat vedeta examenul maturității

05 iul. 2023, 15:48,
în Radio

Theo Rose a obținut note modeste la Bacalaureat, în urmă cu opt ani, atunci când vedeta a susținut examenul maturității. Fiind pasionată de muzică de la o vârstă fragedă, artista s-a orientat în adolescență către Liceul „Dinu Lipatti” din București. Cum Theo Rose devenise deja faimoasă și avea multe concerte, artista a lăsat școala pe planul secund.

Au fost zile de foc pentru absolvenții de liceu care, după ce au susținut examenele de la bacalaureat, acum și-au aflat rezultatele. Iar de-a lungul timpului, multe dintre vedetele autohtone au trecut prin aceste emoții. La fel s-a întâmplat și cu Theo Rose, în urmă cu doar câțiva ani. Când și-a văzut notele de la BAC, cântăreața a sărit în sus de bucurie.

Theo Rose, note modeste la Bacalaureat

Pasiunea pentru muzică a împins-o pe Theo Rose către un liceu de profil. Așa că în urmă cu opt ani, artista devenise mândra absolventă a Liceului „Dinu Lipatti” din București, potrivit Cancan.ro. În 2015, când a terminat studiile liceale, cântăreața era deja cunoscută publicului larg, însă faima și concertele nu au oprit-o din responsabilitățile școlare. Artista a încercat să se pregătească pe cât de bine a putut pentru BAC și să obțină o notă de trecere.

Astfel, Theo Rose a reușit să treacă de examenul maturității cu media de 7,45. Deși a avut emoții și s-a gândit că poate nu o să aibă o medie de trecere, artista a reușit să scape la limită și a promovat BAC-ul. Cântăreața își amintește mereu cu drag de perioada liceului și spune că atunci a învățat cele mai multe lucruri despre muzică și a reușit să fure atât din cunoștințele colegilor săi, cât și ale profesorilor.

„Am făcut Lipatti, muzică … și cei mai talentați erau țigani, normal. Am nimerit între ei și am învățat multă muzică de la ei. Talentați toți și foarte generoși. Pe mine și pe mulți alții ca mine ne-au primit cu brațele deschise”, declara Theo Rose, în cadrul unui podcast.

Ce spune vedeta despre greutățile vieții de mămică

Emoțiile legate de BAC au apus de mult pentru Theo Rose, iar acum artista se confruntă cu cele de proaspătă mămică. În urmă cu o lună, cântăreața a adus pe lume un băiețel perfect sănătos și este în culmea fericirii. Însă a început să resimtă și greutățile și responsabilitățile ce vin la pachet cu noul rol.

La fel ca în cazul multor mămici, somnul a devenit un lux pentru artistă, iar treburile cotidiene sunt destul de greu de făcut cu un bebeluș lângă tine. Mai mult, micuțul Sasha a început lupta împotriva colicilor, iar crizele de plâns sunt la ordinea zilei.

„A făcut băiatul colici și are nervii hiperbolici, țipă să-l audă lumea de sâmbătă până lunea. Din punctul de vedere al oboselii nu pot să mă sincronizez cu el chiar așa. Sunt lucruri de făcut prin casă. Mai bag la spălat, mai calc, mai fac curat, nu apuc să dorm cu el. Am fost și la țară la ai mei și acolo a dormit extraordinar de bine. De la aerul ăla tare, afară mai adia vântul. S-a odihnit! Abia îl mai trezeam!

O singură dată pe zi dacă apuc să dorm cu el. Din punctul ăsta de vedere mi se pare dificil, în schimb sunt și norocoasă. Am parte de ajutor, de susținere. Prietenii, familia, toată lumea este alături de mine, dar înțeleg și mămicile care trec prin perioade mai dificile după naștere. Are 4 kilograme deja”, declara Theo Rose.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *