Prima pagină » Cancan ultimă oră » Theo Rose, mireasă! Ce surpriză le-a făcut artista fanilor, de ziua ei

Theo Rose, mireasă! Ce surpriză le-a făcut artista fanilor, de ziua ei

09 aug. 2024, 18:00,
în Cancan ultimă oră

Theo Rose și-a sărbătorit ziua de naștere într-un mod special. Pe lângă o mică petrecere alături de familie și prieteni apropiați, nu a uitat de fanii săi și a avut o surpriză pentru ei. Ce mesaj a transmis artista pe rețelele de socializare cu această ocazie!

Theo Rose și-a sărbătorit ziua de naștere într-un mod unicat și le-a făcut fanilor o surpriză neașteptată. Pe rețelele de socializare, artista a publicat un videoclip alături de o descriere plină de emoție.

Theo Rose a împlinit 27 de ani

Theo Rose și-a sărbătorit ziua de naștere alături de familie și prietenii apropiați într-un cadru restrâns. Cântăreața nu a putut să lipsească nici de la filmări, astfel că că întreaga zi a afost una ocupată pentru ea. A avut parte de numeroase surprize, iar colegii ei i-au transmis numeroase urări, atât fața în față, cât și în mediul online.

Îndrăgita artistă a împlinit 27 de ani și le-a făcut fanilor o surpriză cu această ocazie. A lansat o piesă numită „Mireasa”, unde versurile sunt foarte eamoționante. În cadrul videoclipului, apare îmbrăcată într-o rochie albă, oare să fie un semn că urmează pasul cel mare pentru ea și Anghel Damian? Totodată, Theo Rose a mulțumit că are viața pe care și-a dorit-o, iar toate visurile ei au devenit realitate.

„MIREASĂ
Un cântec. O dorință îndeplinită. O viață așa cum mi-am dorit.
Mulțumesc, Doamne!
27 de ani și tot ce am visat, realitate!
Multumesc vouă!”, a scris Theo Rose pe rețelele de socializare.

Cum este relația intre Theo Rose și Anghel Damian, după ce au devenit părinți

Theo Rose și Anghel Damian formează un cuplu de aproape trei ani și formează o familie ideală. Cei doi au devenit părinți în urmă cu un an și noile, iat toată viața lor s-a schimbat din acel moment. Cântăreața a povestit cât de bine se înțeleg, după ce micuțul a venit în viața lor.

Au apărut mai multe proiecte în cariera profesională pentru amândoi, astfel că timpul pe care îl au împreună este unul limitat, dar foarte plăcut. Theo Rose și Anghel Damian încearcă să aibă și timp dedicat doar pentru ei, fără micuțul Sasha.

„Probabil că petrecem mai puțin timp decât înainte, dar suntem mult mai dornici de a-l petrece pe acela, puțin așa cum e. Asta face să rămână flacăra aprinsă între noi. Ni se face dor, luptăm mai mult pentru un weekend împreună. E greu să ne eliberăm programul. Cam o dată la două luni plecăm câte un weekend doar noi doi. Și dacă nu plecăm și rămânem acasă, dar ducem copilul la țară la ai mei”, a precizat vedeta în cadrul unei emisiuni TV.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală - pdf
08 septembrie 2024
08 septembrie 2024