Prima pagină » Actualitate » Theo Rose, la un pas să ia țeapă la un concert în Bruxelles! Ce au încercat să-i facă artistei

Theo Rose, la un pas să ia țeapă la un concert în Bruxelles! Ce au încercat să-i facă artistei

13 mart. 2024, 08:51,
în Actualitate

Theo Rose a fost la un pas să ia țeapă la un concert în Bruxelles. Cunoscuta cântăreață a fost solicitată să susțină un concert în capitala Belgiei, dar a fost obligată să treacă prin mari emoții până și-a primit banii. A fost nevoie ca Theo Rose să-i amenințe pe organizatori că nu urcă pe scenă să cânte pentru a-și putea vedea onorariul pentru care s-au înțeles.

Theo Rose, la un pas să ia țeapă la un concert în Bruxelles

Theo Rose este una dintre cele mai cunoscute și iubite cântărețe din România, iar lumea o solicită să vină să cânte la diverse evenimente. Prezentă în capitala Belgiei pentru un astfel de eveniment, Theo Rose a avut mari emoții în a-și încasa onorariul. Asta deoarece nu toți organizatorii de evenimente sunt corecți și își respectă cuvântul, iar artista a dat peste o astfel de persoană. A fost nevoie ca artista să pună piciorul în prag și să amenințe că nu va cânta pentru a-și primi banii.

Theo Rose a fost la Bruxelles cu ocazia zilei de 8 martie, după ce o femeie de afaceri a organizat o petrecere într-un local din capitala Belgiei. Pentru ca atmosfera să fie unică, au fost chemați mai mulți artiști, printre care și Theo Rose. Cu puțin timp înainte ca solista să-și înceapă reprezentația, ar fi primit informația că organizatoarea încearcă să îi dea țeapă cu banii. Practic Theo Rose urma să nu mai primească și cealaltă jumătate din onorariul pentru care s-a înțeles cu organizatoarea evenimentului.

Au fost artiști care nu și-au primit toți banii

Din fericire pentru cântăreață, totul s-a terminat cu bine, iar Theo Rose, care a vorbit recent despre un nou copil, și-a primit banii promiși, aproximativ 8.000 de euro. Chiar dacă nu a trecut un an de când a născut un băiețel. The Rose și Anghel Damian formează un cuplu de aproximativ doi ani de zile. Cei doi s-au cunoscut pe platourile de filmare și de doi ani sunt împreună. Vedeta a transmis că simte că următorul ei copil va fi o fetiță.

În ceea ce privește evenimentul de la Bruxelles, o persoană apropiată artistei a povestit cum era să fie păcălită vedeta.

„Theo Rose a primit, potrivit protocolului, un avans, mai exact jumătate din bani, înainte să ajungă la Bruxelles. Restul urma să-l încaseze la fața locului. Doar că organizatoarea a încercat, pe românește, să o ardă. I-a transmis că urmează să primească banii după ce cântă, că sunt niște probleme, vrăjeală… Theo nici nu a vrut să audă, le-a spus că ea și trupa ei, în total zece persoane, nu vor susține reprezentația. În cele din urmă, și-a primit banii, organizatorii au văzut că nu o pot duce cu zăhărelul“, a povestit o persoană din staff-ul cântăreței Theo Rose, care a precizat recent că suferă de anxietate.

Se pare că nu același noroc l-au avut toți artiștii care au venit să cânte la eveniment.

„Au existat cântăreți, bucătari care au participat la Chefi la Cuțite, fotografi și cameramani care au rămas neplătiți. Organizatoarea a dat, probabil, o țeapă aproximativ 100.000 de euro”, a mai spun persoana din apropierea artistei Theo Rose, care a fost la un pas să ia țeapă la un concert în Bruxelles.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
27 septembrie 2024
27 septembrie 2024