Prima pagină » Cancan ultimă oră » Theo Rose, la un pas de a-și lovi iubitul în club. Cu ce a supărat-o Alex Leonte

Theo Rose, la un pas de a-și lovi iubitul în club. Cu ce a supărat-o Alex Leonte

20 feb. 2022, 19:40,
în Cancan ultimă oră

Theo Rose a fost la un pas de-a și plesni iubitul într-un club. Un gest făcut de Alex Leonte a scos-o din minți pe artistă.

Theo Rose și Alex Leonte formează un cuplu de patru ani și tot de atunci sunt de nedespărțit. Nepotul lui Nea Marin își însoțește mereu iubita la evenimente ori emisiuni, locuiesc împreună, însă nu se gândesc să facă pasul cel mare prea curând.

De multe ori, artista a declarat că ei deja sunt o familie, tocmai de aceea, uneori, în relația lor nu este totul numai lapte și miere. Chiar dacă tot timpul se afisează ca fiind un cuplu vesel, energic și foarte sincer, se mai întâmplă ca și între ei să existe mici divergențe.

Theo Rose, la un pas de a-l lovi pe Alex Leonte

Sinceră din fire, invitată la un post de radio, acolo unde a fost prezent și Alex Leonte, pentru că este luna iubirii, cei doi au vorbit despre relația lor.

La un moment dat, cântăreața a împărtășit cu opinia publică un moment în care Alex Leonte a scos-o din minți. Fiind într-un club, deci în public, tânărul ar fi făcut un gest care nu a fost deloc pe placul șatenei. Motiv pentru care, directă din fire, Theo Rose a lăsat să se vadă și latura sa mai ”amenințătoare”, după cum spune chiar ea.

Pentru că partenerul ei de viață schimba priviri și zâmbete cu o altă domnișoară, atunci când a dorit să-și sărute iubita, tânărul a avut parte de o surpriză.

Theo Rose nu i-a oferit acestuia un sărut, în schimb era cât pe ce să primească o palmă. Artista a mărturisit că a fost la un pas de a-și pălmui iubitul în club, pe lista sa de ”victime” aflându-se și domnișoara cu pricina.

”Era el jos și pe o treaptă vis-a-vis de el era o domnișoară. Râdeau ei ce râdeau și el i-a zis: ”Să vezi ce îi fac lu’asta” și m-a luat (n.r de față) și m-a întors finuț, cum ar fi (n.r. că-i oferă un sărut). M-am uitat la el și i-am zis: ”O vezi pe asta (n.r. palma)? Dacă vă dau una și ție și lu’asta vă întorc pe dos aici, dă-i drumul!”. Bine, i-am zis un pic mai amenințător. Ce-s gesturile astea, mă iei de față, mă întorci, dacă-ți dau o palmă, ce faci?” a povestit Theo Rose.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *