Prima pagină » Radio » Actualitate » Theo Rose, în luna a opta de sarcină, a renunțat la sutien. „Am ales să pozez mai deocheat”

Theo Rose, în luna a opta de sarcină, a renunțat la sutien. „Am ales să pozez mai deocheat”

19 mai 2023, 10:18,
în Radio

Theo Rose, aflată în luna a opta de sarcină, a renunțat la sutien pentru un pictorial inedit cu care și-a surprins fanii în mod plăcut. Artista susține că a luat această decizie la îndemnul echipei sale, pentru a avea amintiri frumoase din această perioadă. În plus, susține Theo Rose, este mândră de cum arată în această perioadă, mai ales că „au răsărit niște forme” la ea.

Theo Rose va deveni mamă peste puțin timp. Artista va aduce pe lume primul său copil și este nerăbdătoare să își strângă în brațe bebelușul. Până atunci, Theo Rose a vrut să își creeze amintiri din perioada sarcini, motiv pentru care și-a surprins fanii cu un pictorial cu burtica la vedere, în luna a opta de sarcină.

Theo Rose, în luna a opta de sarcină, a renunțat la sutien

Theo Rose, în vârstă de 25 de ani, trăiește cea mai frumoasă perioadă din viața sa. Artista este însărcinată cu primul ei copil, iar peste o lună urmează să nască. Vedeta formează un cuplu cu Anghel Damian, iar în curând vor devenii părinți. Theo Rose este extrem fericită, iar în urmă cu câteva luni a anunțat că va aduce pe lume un băiețel, pe care îl va boteza Sasha Ioan.

Actrița din serialul „Clanul” este activă pe rețelele de socializare, iar recent și-a surprins fanii cu un pictorial inedit. Aflată pe final de sarcină, Theo Rose s-a pozat fără sutien și cu burtica la vedere. Artista a luat această decizie la îndemnul echipei sale.

Theo Rose se numără printre cele mai apreciate artiste de la noi din țară. Viața artistei s-a schimbat radical după ce a fost aleasă pentru a juca în serialul Clanul, de la Pro TV. Vedeta l-a cunoscut pe regizorul serialului, Anghel Damian, iar între ei s-a înfiripat o poveste de iubire frumoasă. Mai mult, la scurt timp după oficializarea relației, Theo Rose și iubitul ei au anunțat că vor deveni părinți pentru prima oară.

„Au răsărit niște forme și la mine”

Recent, cântăreața a postat pe rețelele de socializare câteva imagini inedite. Theo Rose a acceptat să facă un pictorial inedit, în care a uitat de inhibiții. Actrița și-a etalat burtica de gravidă și a pozat în lenjerie intimă.

Theo Rose le-a explicat fanilor săi din mediul online că a luat această decizie la îndemnul echipei sale. Vedeta și-a dorit să aibă amintiri frumoase din perioada sarcinii și a acceptat un pictorial inedit.

„N-am fost o cochetă în timpul sarcinii. M-am îmbrăcat în haine largi și rare au fost zilele când m-am aranjat puțin, în afara filmărilor și concertelor. Și atunci pentru că n-am vrut să înspăimânt pe cineva. Există zile când radiezi, într-adevăr dar și zile când arăți aproape a vârcolac, adusă de spate, cu o față acră și multe iritații pe ea. Așa că, în conformitate cu salturile hormonale aferente perioadei, prietenii mei m-au machiat, m-au îmbrăcat și m-au ajutat să mă transform în fel și fel și să îmi creez niște amintiri demne de revistele din afară.

Că tot acolo am mai văzut poze de astea. Și n-am vrut în nicio revistă dar eu le am pregătite pentru când or vrea să își amintească de mine la tinerețe. Am ales să pozez mai deocheată însărcinată fiind pentru că e pentru prima dată când au răsărit niște forme și la mine… dacă te uiți dintr-o parte. N-am cui să arăt pozele astea decât vouă. Mai am. Mai las și pentru zilele următoare”, a scris Theo Rose pe pagina sa de Instagram.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`